Välj ditt fokus, Vad mer är möjligt då?!

Hej härliga måndag!
Igår valde jag att ha ett enda fokus och mål, att lägga energi på att må så bra som möjligt. Egoistiskt?! Inte alls. 

När vi fokuserar på att göra saker som får oss att må bra bidrar det till att hela familjen och alla människor omkring dig mår bra. Det blir som ringar på vattnet.
Vi hade underbart väder igår, solen sken och vi kunde spendera stor del av dagen ute. Att få vistat ute i solen och ljuset är verkligen den bästa medicin för min kropp och humör.

Hela familjen, tom tonåringarna, var ute i trädgården. Vi krattade bort de sista lövet, slängde grenar och gjorde fint. Jag fick inspiration och passade på att ta fram min kamera. Jag älskar att fotografera men tyvärr blir det alldeles för sällan. Men nu åkte den fram och jag passade även på att ta lite nya bilder på lite artiklar i butiken.
Jag kände hur inspirationen flödade, energien var på topp och jag kände mig så glad.

De nya bilderna blev riktigt bra å jag tänkte att jag skulle lägga ut dem på instagram @levalycklig.se samt uppdatera butiken. Satte mig i uterummet och började uppdatera. Vips kom det in nya ordrar och jag blev ännu gladare. "JA fler kvinnor får ta del av de härliga produkter som jag gillar och får Mig att må bra!"
För det är mitt syfte med min butik, att få dela med sig av saker som får mig att må bra.

Så tack vare att mitt fokus låg på att försöka må så bra som möjligt öppnades nya möjligheter och nya idéer som för mig framåt.
Den härliga känslan höll i sig hela kvällen och idag vaknade jag spänd över att se vad som mer är möjligt. Vad för spännande saker kan hända idag om jag fortsätter lägga fokus på att må så bra som möjligt!?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Payson logo