Dags för ett utvecklingssamtal.

Något jag njuter av att göra är att skriva i min rosa anteckningsbok. Där skriver jag tacksamhetslistor, mina utvecklingssamtal, önskningar och positiva tankar. När jag sen läser, går tillbaka blir jag alltid pirrig i magen då jag ser hur många saker som faktiskt går i uppfyllelse.
Att sitta och leka med tankarna, mina önskningar och känna att det bara finns möjligheter är en underbar känsla.

När jag skriver "önskelistor" eller "vill ha" listor så låter jag fantasin flöda. Jag skriver ner allt jag vill ha i mitt liv. Tanken är lite som när barn  skriver en önskelista till tomten.
Det finns inget för stort, litet eller omöjligt. Men Du måste TRO på det du önskar. För som du vet handlar attraktionslagen och universum om att hitta känslan för att få resultat.
När jag har utvecklingssamtal med mig själv gör jag precis som på arbetet.
Jag skriver ner saker som jag är duktig på, vad jag tycker att jag bidrar med och mina styrkor.
Sen skriver jag ner Hur jag vill utvecklas, vad jag vill göra mer av, kanske en högre lön mm
Ja det är din egna fantasi som sätter gränserna för vad du skriver ner i din bok.
Och viktigt är att du hittar känslan när du skriver. Tro på det du skriver ner, tänk på formuleringen och vilka ord du använder. Det ska vara nutid och lite grann som att du redan nått allt du önskar.

Jag har idag fått in efterlängtade anteckningsböcker. De är helt underbara med sina blanka sidor och bara väntar på att fyllas med önskningar och mål. Jag personligen tycker bäst om blanka sidor när jag ska skriva. För jag älskar att fylla på med bilder, skriva med olika färger, rita, klistra in.. Allt för att få känsla i mina texter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Payson logo