Nytt inspirationsbrev

Livet handlar inte om vilka utmaningar man ställs inför...
Alla ställs vi inför utmaningar av olika slag, det kan vara allt från sjukdom, sorg, separationer, uppsägningar mm  Vi har alla dagar då livet ställs på sin spets och man undrar hur, varför och när det ska vända. Det som skiljer oss åt som människor och individer är HUR vi reagerar på de olika utmaningarna. Man kan välja att helt gräva ner sig i det som är jobbigt, bara se de negativa problemen, allt som är omöjligt och identifiera sig i det som är fel. Eller så kan man välja att lägga fokus på de positiva sakerna som är bra i vardagen och livet. Försöka se de jobbiga sakerna som läxor, erfarenheter och något som vi växer av som människa och individ. 

Jag är inte min sjukdom.
Min kropp och jag är inte alltid överens, huvudet vill massor men kroppen säger ifrån. Känner du igen dig? Det är lätt att känna sig frustrerad och arg när man inte orkar så mycket som man vill.
Jag har giftstruma, EDS och IBS. Sjukdomar som gör sig påminda mer eller mindre varje dag i form av smärta, trötthet, låååååååånga toalettbesök och vila. -Men vad jobbigt det måste vara för dig! Var en kommentar jag fick här om dagen. Ja det kan vara jobbigt och ibland blir jag så frustrerad, men ska jag vara ärlig så tänker jag inte så mycket på det som inte fungerar med min kropp.
Jag gör ett aktivt val att inte identifiera mig med diagnoserna och det som är jobbigt, de är inte jag......
Detta är ett litet axplock av det inspirationsbrev som skickades ut idag. Vill du också få brevet och de kommande brev  så anmäl dig på förstasidan. Alla nya som anmäler sig till inspirationsbrevet får gratis ta del av den starkaste övningar jag känner till.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Payson logo