Detta är ett blogginlägg

Vem har sagt att det ska vara enkelt?!

Jag vet vad jag vill, vilket håll jag ska gå, hur visionen ser ut och vilket syftet med mitt liv är. Jag drömmer, visualiserar och manifesterar. Men ändå står jag still. What’s up with that?! Enligt regelboken gör jag allt rätt! Eller?!
Känner du igen dig? Frustrationen över att man inte når den där förbenade drömmen som man så gärna vill nå.

KOM IGEN UNIVERSUM!!! Jag är redo, tro mig, superduper redo!
Men det är ju precis vad jag inte är! Jag blockerar mig själv så det skriker om det. Min vibration matchar inte min dröm, för då skulle jag inte stå kvar här.  Mitt fokus ligger på frustrationen, allt jag INTE vill ha och när-var-hur. Och det är precis det jag får. Universum levererar.  Jag vet att det blir fel, det stressar, eller hur! Och när det blir så här är det bättre att släppa fokus för ett tag.
Jag VET att jag är en otroligt duktig coach och vägledare. Jag vet att alla livserfarenheter gett mig otroligt viktiga verktyg, en förmåga att förstå, lyssna och känna in andra människor och situationer. Ser mig inte bättre än någon annan, vi är alla lika viktiga oavsett hur vi lever.  Allt jag gått igenom är just för att jag ska jobba med det jag gör.

Jag behöver inte vara någon annan än den jag är. Du behöver inte vara någon annan än den Du är! Ändå kommer min osäkerhet smygandes, varje dag. Är jag verkligen duktig på mitt jobb? Men den där coachen har ju den där utbildningen, det har inte jag. Inte kan jag vara så bra som DEN personen. Alla andra kan bli framgångsrika, inte jag. Alla andra vågar satsa och lyckas, men inte jag. Tänk om jag lurar mig själv? Vem tror jag att jag är?!
Nu kanske du tänker, "hur kan hon som coach skriva så?!" Får man göra det, är det seriöst? jag vet inte, men det spelar ingen roll. För precis som dig är jag människa och för mig har det alltid varit viktigt att vara öppen och ärlig. Att ljuga, leka att jag alltid lever det självsäkra och bästa liv, är inte jag. Jag ger av mig själv och det gör mig till den jag är!

Det spelar ingen roll att jag dagligen får kommentarer från nöjda kunder eller personer jag hjälpt/stöttat på något sätt. No no den där osäkerheten finns där bak, för det är så hjärnan fungerar. Den har en inbyggd spärr och ett stopp för att hindra oss från att göra saker som känns otryggt. Varför?! Jag vet inte. Men därför måste jag och du pusha oss själva att våga göra sånt som är jobbigt, det där som är obehagligt och som tar emot.
På samma sätt som vi låter våra barn göra saker som de tycker är jobbiga och helst av allt vill slippa. Som att städa sina rum, göra läxorna, ställa in disken, gå ut med hunden. Vi gör ju det för att våra barn ska utvecklas, lära sig hur man klarar sig som vuxen och växa som individer.  Och samma är det med oss själva.

Vi måste våga ta beslut, tro på oss själva, göra det vi är duktiga på, sluta jämföra oss med ALLA ANDRA och ge oss själva kärlek.
För om jag låter min osäkerhet, Jante och bekvämlighet bestämma kommer jag ALDRIG nå mina drömmar, hur mycket jag än visualiserar.

Du måste våga tro, lita på att DU KAN och du förtjänar allt det där du önskar.  Tips från coachen

Kommentera gärna:

  • Cecilia • 1 juni 2017 09:03:21
    Underbart att läsa! Jag känner verkligen igen mig i det du skriver för jag har själv varit precis där. Men, jag gjorde som du skriver släppte fokus på frustrationen och släppte helt enkelt taget och sen lossnade det bara och jag tog stora kliv mot min önskan. Det är så härligt när man kommer in i flowet och bara känner den där totala glädjen i allt.
    Du är en stor inspiratör och jag känner mig glad och stolt över att ha en kollega som du.

    You Really Rock, Carolina
  • Tack snälla Cecilia!

    26 juli 2017 14:06:31

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo