Semesterläge i hjärnan.

IMG_20170621_175511 IMG_20170621_175511

Nu äntligen är sommaren här och värmen börjar komma smygande.
Semestern och sommarlov är här med lata dagar utan måsten. Jag känner hur jag går på en annan växel och har ett helt annat tempo. Företag, bloggen och artiklar får inte samma uppmärksamhet som du kanske märkt, för nu är fokus på familjen och gemenskap.

Jag tar in allt som hänt under året, alla milstolpar, önskningar och nya händelser. Planerar nya kurser, coaching paket och produkter till butiken. Hösten kommer bli riktigt härlig.
Men nu är mitt fokus på här och nu! Ofta är vi snabba med att lägga fokus på dit vi vill, dit vi vill nå så man glömmer att njuta av livet som i lever här och nu.

Jag skriver önskelistor i början av varje år. Där får jag ner allt jag vill uppnå, känslor, mål, drömmar…. Satte mig nyss och läste igenom den igen då jag inte tyckte att det hänt så mycket med mina mål. Men så fel jag hade. När jag läste de mål jag satt upp för 2017 såg jag att jag faktiskt nått flera av dem och kunde bocka av nästan hälften av listan. Varför jag inte ens märkt att jag nått mina mål är för att fokus varit så långt fram, mycket har hänt och jag har glömt att stanna upp.

Glöm inte att NJUTA av livet du lever NU. Målet är inte allt, utan resan dit är livet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo