Handen på hjärtat, är du värd att vara lycklig?

Jag har varit så tydlig med mina visioner och drömmar. Det har inte funnits tvivel men frustration över att inte nå fram. Jag har inte kunnat förstå varför inte JAG lyckas som är så himla medveten och kan attraktionslagen lika bra som namnen på mina barn.
Men ibland blir man så hemmablind att man inte förstår det självklara. Så fort jag närmade mig en dröm och få de jag önskat har jag blivit rädd och började tvivla.

Jag ska berätta om en händelse så du förstår vad jag menar.

Av en händelse följde jag med några kompisar på en föreläsning med en av Sveriges bästa föreläsare. Efter showen tog jag kontakt med honom då jag kände att jag stod fast i min egna utveckling i just att föreläsa. Han fick se min inspelade föreläsning som ligger på youtube och efteråt bokade vi in ett samtal.  Han gav så mycket energi, glädje och tips. Samtalet avslutades och vi höll kontakten. Efteråt fick jag ett erbjudande och förlag från honom om att föreläsa tillsammans. Vi skulle vara en trio och köra en turné under våren.
Mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen. Åhhhh herregud vad glad jag blev, men också otroligt skräckslagen. Direkt blev jag nervös och tankar som – jag håller inte samma kvalité, -de är proffs och jag en glad amatör, tänk om jag misslyckas, - jag kanske inte vågar, -det är för bra för att vara sant.

Så fort jag tänkte tanken på förslaget blev jag så nervös att jag fick springa till toaletten. Så du förstår ju vilken vibration jag låg på och skickade ut. Inte direkt JA!!! Utan mer, nej för fasen!
Du har nog gissat hur det blev med föreläsningarna. De rann ut i sanden, vi fick inte till en turné och jag blev nästan lättad.
Så även om det här var en STOR dröm jag haft sedan 2008 så klarade jag inte av att hantera den när det kom nära. Jag var inte redo, inte mogen och kände inte att jag klarade av att leva i den.
 
Nu kanske det inte behöver bli så här stort varje gång men jag märker vissa tecken hos mig själv. Att när jag börjar närma mig en dröm och vision så blir jag nervös och skickar ut signaler att jag inte riktigt vågar ta steget. Då når jag ju heller aldrig målet.  För hur mycket man än vill nå visionen och den dröm man har så är det alltid lättare och tryggare att stå kvar i det man har, även om man är olycklig.
Så om du inte når dina drömmar eller känner att når dit du vill så kanske du precis som jag behöver stanna upp och känna efter. Är du redo att ta emot? Tycker du helt ärligt att du förtjänar och vågar ta emot det du önskar? Handen på hjärtat, är du värd att vara lycklig?!

För att hjälpa mig själv med detta skapade jag en meditation med visualisering, och nu får Du chansen att prova den. Det är en online kurs där du får en meditation, övningar, tillgång till en sluten grupp på facebook, inspiration, videoinspelningar och insikter om eventuella blockeringar.

Tycker du det låter intressant så klickar du på knappen nedan!

Kommentera gärna:

  • Eva-Karin • 21 juli 2017 10:58:50
    Viktig fråga .. är jag värd att lyckas? Brottas själv ibland med den funderingen. Jag skriver en bok om medberoende men kommer inte till skott att skriva klar den trots att det inte fattas många ord. Att känna sig värdefull är inte alldeles enkelt om en inte har fått det självklara budskapet med sig i barndomen. Fin hemsida du har! Somriga hälsningar, E-K
  • Hej Eva-Karin.
    Hittade precis svarsfunktionen. Bättre sent än aldrig. Tack för din kommentar!
    varm kram.

    26 juli 2017 12:57:40

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo