Får jag komma hem till dig? Det är något jag behöver berätta!

Hej Underbara Du! 
Jag hoppas att du har en underbar sommar oavsett väder, början eller slutet av semestern. Värmen har inte infunnit sig riktigt men vad gör det när man får vara ledig och umgås med de man älskar mest. 

Som jag skrivit några gånger tidigare mediterar jag så ofta jag kan, både för att landa i allt runt omkring men också för att lyssna in och stämma av. Som ny entreprenör är det många intryck, tips, råd gör så här och gör absolut INTE så här. Jag vill likna det med när jag fick första barnet Många vill väl men det blir lite mycket. Det är lätt att man tappar sig själv och sin egna väg när man försöker följa alla råd man får längs vägen. Ett råd jag fick var inte prata så mycket om det energiarbete jag gör. För risken var att man inte skulle uppfatta mig som seriös. Så jag lyssnade på det, för självklart vill jag framstå som seriös så jag får kunder. För utan kunder kan jag inte fortsätta med det jag brinner för hur trist det än låter.  Jag har inte tänkt så mycket mer på det men nu kom frågan fram under de senaste meditationerna. Visar jag verkligen vem jag är om jag utesluter vissa delar av mig själv?

Gör jag verkligen MIN GREJ om jag inte kan vara öppen och ärlig med vem jag är? 
Att bygga upp ett förtroende med dig som kund, visa dig vem jag är och hur jag är som person tar tid och är inte alltid lätt. För jag måste via bilder och text försöka ge Dig en bild av mig, min energi och ge dig en glimt av mitt liv. Tänk om jag kunde komma hem till dig. Ta en kaffe i ditt kök och prata, så mycket enklare det hade varit. Då hade du snabbt fått en bild av mig som coach, föreläsare och möjliggörare. 
Men det går inte så jag fortsätter att visa Dig vem jag är, ärligt från hjärtat. 
Det är först då som jag är ärlig mot mig själv och följer mitt kall, min själ. Jag är en energiarbetare där det spirituella är en del av mig och mitt liv. Jag tror på universum, attraktionslagen och att vi är en del av något större. Du och jag är energi. Healing är en del av mina verktyg och jag kan inte riktigt förklara hur eller varför men jag har fått gåvan av en anledning. Jag kan känna av energier, känslor och "se" på djupet, sånt som du själv kanske försöker förtränga. Vissa saker vet jag bara, utan att jag kan förklara. 
Jag är inget medium men jag har en stark intuition och jag är duktig på att känna in energier. 
Det är Jag. 

Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag coachar utifrån positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. Att älta det som varit, det som inte känts bra, inte fungerar är inte min melodi. Jag lägger fokus på det som fungerar i ditt liv, det som känns bra och den energin som höjer dig och för dig framåt. Via min intuition lyssnar jag in på det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och dina verktyg som fungerar för dig. 
Det är så jag coachar. Med öppet hjärta, redo att lyssna utan att döma.  

Jag passar också på att påminna om att det inte är många dagar kvar där du kan köpa nya kursen, nå dina drömmar på 21 dagar med meditation och visualisering. Klicka på länken nedan för att läsa mer. 
Om du inte anmält dig än kan du snabbt göra det här.

Kommentera gärna:

 • Ulrika • 26 juli 2017 17:44:29
  Åh vad jag känner igen mig. Det är verkligen en utvecklingsprocess att vara företagare och att hitta "sin sanna röst" som företagare. Så mycket lättare att agera utifrån mitt sanna jag utan roller och föreställningar som begränsar mig (men det tog tid då jag var omedveten om det). När jag agerar utifrån mitt sanna jag så attraherar jag rätt kunder som gillar mig för just den unika själ jag är och då uppstår magi, då de kan vara sig själva.

  Heja dig! Följ ditt hjärta och uttryck och dela med dig av det som behöver få uttryckas.

  Stort lycka till❤️

  Ulrika Hederberg
  Soulful Life & Business
 • Tack Ulrika.
  Ja det har verkligen varit en resa. Jag lär mig varje dag nya saker om mig själv, vad som är viktigt och vem jag är som entreprenör. Känns spännande och pirrigt. <3

  27 juli 2017 20:40:26

 • Lars Karlsson • 26 juli 2017 11:11:06
  Hej.
  Klart du gör rätt
  Man ska vara sig själv och öppen leva i nuet och njuta.
  Det som hänt tidigare finns alltid med .
  Känner igen mig i mycket av det du skriver.
  Fortsätt du som du gör.
  Ha det gott .

 • Tack Lars. Önskar dig en riktigt härlig dag!

  26 juli 2017 12:56:33

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo