Plocka fram din idol och hitta kraften. 

Jag har genom åren haft flera stora förebilder och idoler. De flesta har faktiskt varit starka kvinnor som vågat vara sig själva helt ut och gjort sin grej. Ja jag hade en period med NKOTB, men det ganske snabbt över. Det var inget uträknat eller någon tanke med att jag följde dessa starka kvinnor. Utan det var helt enkelt så att jag drogs till deras energi, kraft och vibration. Jag kände mig kopplad till dem och gör det än idag. 

Den person som följt mig genom hela livet är ....

.... the Queen MADONNA.  Många tycker hon är extrem, att hon spelar på sin sexualitet och är llite mycket. Men jag har alltid kännt en dragning till henne, förstått hennes budskap och det spel hon vill försöka krossa. 
I hennes musik hörde jag andra ord än de hon sjung, jag kände kraften och förstod hur viktigt det är att våga gra sin grej. Det spelar ingen roll om ingen annan än Du förstår din grej eller vad som gör Dig lycklig. Våga säga vad du tycker, våga ha en åsikt, våga gå den väg som känns rätt för Dig. 
För när du vågar vara den Du är på insidan så kommer dörrar och vägar öppna sig som du inte trodde var möjligt. Och då kommer inte andras åsikter, negativa ord eller eventuella nederlag ta på dig så hårt. För du vet att du gör det du kom till denna planet för att göra. Skina på det sätt bara du kan göra, och göra Din grej på Ditt sätt. 

Så plocka fram din idol som du har inom dig och känn styrkan och kraften i att våga vara dig själv. 

Kärlek till dig!
Carolina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo