När man glider iväg ett tag får man en chans till perspektiv, bearbeta, mogna och växa som individ. 

Jag har 3 systrar, vi är helt unika och har olika relationer med varandra. Underbart! 
Min ena lillasyster bodde hos mig när min man var som sjukast. Då fanns hon vid allas sida här hemma, stöttade, lekte, vårdade och levde. 
Det var intensivt i perioder och vi kom varandra så nära. När min man gick bort följde hon med mig ovh barnen hem, bodde hos oss ett tag och hälsade på så ofta hon kunde. Ett otroligt stöd var hon och jag för varandra under de här åren. 
Men hur nära man än är så kan man glida ifrån varandra och ibland är det tom nödvändigt. För när man glider iväg ett tag får man en chans till perspektiv, bearbeta, mogna och växa som individ. 
Vi har aldrig varit osams men varit på olika ställen i våra liv, men en egen inre resa och då  kan energier krocka. 

Jag har alltid varit den som är mer spirituellt lagd, med attraktionslagen, meditationer, energier och universum.  Min syster öppen för det men inte riktigt köpt paketet. För 4 år sedan började hon med yoga och fastnade direkt. Inte bara har hon blivit starkare och fått fina muskler, nej hon har även hittat andningen och det inre. 
Så i helgen när hon kom och hälsade på satt vi tillsammans och pratade på ett helt nytt sätt. Vi pratade om livet, inställning till allt som händer, energier och om att vara här och nu. 
Vi tände ljus, rökelse och bara var. Man kunde känna hur våra energier ställde in sig efter varandra och hur vi andades som enhet. 
Det var verkligen en härlig upplevelse och så givande att få dela detta med min syster. 

Minnen vi haft som bara vi förstår efter den tunga tiden och nu nya minnen med nya redskap som gör att vi tänker på liknande sätt. 
Vilken tacksamhet, 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo