Stanna upp, lägg handen på magen, andas djupt och fråga dig, "är det här mina eller någon annans känslor och energi?"

Har du tänkt på att du beter sig olika och mår olika beroende på vilka människor du omger dig med.

Ibland blir man nästan en annan person på tex jobbet, med släkten eller någon bekant.  Man blir nästan som olika personer. Är det stressigt på jobbet när man kommer så räcker det bara med att kliva innanför dörrarna så känner man sig själv stressad. Man brukar ibland säga att man kan ta på stämningen när man kliver in i ett rum, och det är faktiskt sant.

Varför är det så?  Jo därför att allt består av energi och vibrationer. Allt har sin egna frekvens, likt radiokanaler. Så när du kliver in i ett rum, eller umgås med personer som är stressade, arga eller irriterade så anpassar sig din energi och vibration efter det runt omkring. För att olika frekvenser inte kan existera på samma plats. Du kan t ex inte lyssna på två radiokanaler samtidigt.
Det är som moraklockor, om du ställer två stycken bredvid varandra så börjar de efter några timmar att slå i takt. För att vibrationer anpassar sig efter varandra. Och samma sak är det med människor, situationer, miljöer och händelser, allt anpassar sig till varandras frekvens.

När du umgås med människor som vibrerar ”lyssnar på en annan radiokanal” så drar du till dig mer av det som finns på den” kanalen” och mindre av din egna. Därför är det så viktigt att vara noga med vilka människor du omger dig med, vilka nyheter du tar in, vilka miljöer du vistas i. För allt påverkar din vibration och ditt mående.

Känn in hur du mår när du umgås med människor, är det någon som ger dig energi eller börjar du ta ställa in dig på deras vibration?
Ju mer du ställer in dig på andras vibrationer och kanaler ju mindre attraherar du det du önskar och vill ha i ditt liv.  Stanna upp, lägg handen på magen, andas djupt och fråga dig, "är det här mina eller någon annans känslor och energi?"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Payson logo