Även i snigelfart når du dina mål och drömmar. 

Plötsligt händer det! Dagen då möjligheterna öppnar sig och det du då länge gått och dröm om är på väg att bli en verklighet. 

Sedan 2007-2008 har jag haft ett mål, en önskan och ett kall, idag kom öppningen som förde mig 100 kliv närmare. WOW. 
Så många gånger har jag tvivlt, tvekat, gråtit, gett upp för att sedan hoppa upp på hästen igen. För visst är det så när man har en längtan djupt där inne som man vet är så rätt, då kan man bara inte ge upp. 
Vem vet när tiden är rätt och vem vet när öppningen kommer. Kanske ör du just nu så nära att nå din önskan, så tänk då om du ger upp idag, när du är så nära.  Då kanske du missar tåget, precis på målsnöret. 

Med facit i handen är så otroligt tacksam att öppningen kom nu och inte en dag tidigare. För NU är jag redo, mogen och står balanserat med fötterna på jorden. Jag har gjort en otrolig resa, hittat mig själv, mina värdeord, vad jag står för och vad jag har för intentioner med allt jag gör. 
nå mållinjenäven i snigelfart

Våga tro på dig själv, dina önskan och det som är viktigt för dig. Kanske känner du dig otålig, stressad och nedstämd för att du vill så mycket och det händer så lite. "Gräset växer utan att du behöver dra i det" 
Och det är så sant. men svårt att ta in när det kommer till en önskan du verkligen vill nå. Då vill du gärna skynda på processen, se till så saker händer snabbare och det blir lite forcerat. Men gräset växer i den takt som är meningen. det viktigaste du kan göra är att ge närig, vattna och låta tiden ha sin gång. Glädjas åt varje litet stå som växer och hittar sin plats ur jorden. Njuta och känna en tilli till att allt är som det ska. Lättare sagt än gjort, jag vet. Men så otroligt viktigt.
För allt sker när tiden är rätt, när du samlat på ådig de erfarenheter du beöver för att bäst förvälta drömmen och önskan. 

PS: Glöm inte njuta av resan DS

med kärlek Carolina

Solnedgång Oknö Mönsterås

Kommentera gärna:

Payson logo