Nu kommer jag ut ur min skaparbubbla. 

Måndag morgon, hemma hos mig är stjärnor och julbelysningen uppe. Älskar när jag får ta fram alla härliga lampor och slingor. Visst blir man lite gladare?!
I går söndag var det julskyltning och lite marknad hos oss och för första gången hade jag mina egna produkter i ett skyltfönster. WOW vilken känsla. En bit på vägen mot min dröm och det är verkligen mäktigt.

Julskyltning. Vintergatan, Carolina Mattsén

En företagare lät mig låna ett av hennes fönster för att jag som inte har någon butik och som är helt ny inom design, skulle få en chans att nå ut med mina produkter. Jag är så otroligt tacksam för det.

När du som företagare kan öppna upp och våga stå tryggt i ditt företag och vem du är som företagare. När du är trygg i dig själv, vet vilka värdeord och kunder som är dina. Jag då finns det inga konkurrenter utan bara kollegor.
När du kan känna och tänka så, då har du hittat ett framgångskoncept och när du får dela med dig, hjälpa till att lyfta andra företag, visa att du är trygg, så växer du som företagare och du öppnar upp för nya spännande samarbeten.

Både bloggen och nyhetsbrevet har legat lite på is, av den enkla anledningen att tiden inte räckt till.
Jag har varit inne i min skaparbubbla, målat, skrivit och tagit fram helt nya produkter som kuddar, glasunderlägg, muggar, väskor, brickor och nu brickbord.
Sen är jag som person sån att jag inte kan skriva på beställning. Jag kan inte skriva om jag inte känner att jag har ett budskap, insikt eller något värdefullt. Därför kan det ibland gå längre mellan brev och blogginlägg.
För mig blir det en stress om jag går ut och lovar ett brev varje vecka. Jag jobbar inte så utan följer hela tiden mitt flöde och känsla.

Med kärlek Carolina

Sjärnhimmel, vintergatan. Carolina Mattsén blogg.

Kommentera gärna:

Payson logo