DSC_7604

Bry dig inte om vad alla andra gör. Du är expert på att vara dig själv!

Det finns ingen som dig, du är unik och din erfarehet och expertis har ingen annan. Men trots att jag och kanske du vet detta så är det så lätt att man jämför sig med "alla andra". det börjar redan när vi är små, man tittar på kompisar,  ser vad de har, kan och hur de gör. Så börjar titta på sig själv, hur gör jag, duger jag som jag är, kan jag lika bra och kanske ska jag försöka vara mer som hon eller han. 

När vi blir äldre vet vi ju egentligen att vi inte behöver jämföra oss, vi säger det ju till barnen hela tiden. Ändå är det så svårt. Man sneglar på hur andra föräldrar beter sig, vad andra företagare lanserar, publicerar och så känner man en stress att man inte duger. 

Du är här av en unik anledning. Det finns ingen som dig eller mig, vi är unika med olika egenskaper och kunskaper. Vi har olika mål, syften och vägar vi ska gå. Så om du hela tiden sneglar på hur "alla andra" gör tappar du fokus på din resa, din inre röst och det som är rätt för dig. 

Våga gå din egna väg, tro på dig själv och hylla din expertis. I denna videon berättar ger jag tips på hur du får din egna väg. 
 

Kommentera gärna:

Payson logo