Det är dags att bemöta dig med kärlek!

Du är viktig!  Att ge dig själv kärlek, tid, ömhet och acceptans är A&O. 
Hur pratar du om dig själv, vad tänker du för tankar? 
Får du ofta dåligt samvete när du gör saker bara för dig själv?

Jag har varit dålig på att behandla mig själv med respekt och kärlek. Nej jag har piskat mig själv ordentligt, haft höga krav och alltid tyckt jag kunde prestera mer. Egentid eller göra saker vara för mig har varit svårt.
Är jag verkligen värd det? Kan jag motivera det?

Men så hände något. Jag anmälde mig till en entreprenörskurs på 12 veckor. Kostade en ordentlig summa gjorde den också. Det var skrämmande och jag fick dåligt samvete direkt. Hade jag/vi verkligen råd? Skulle jag lägga så mycket pengar på min egna utveckling? 
Ja! För trots att det var skrämmande kändes det så rätt. Jag behövde det här för min utveckling, för att mitt företag skulle komma vidare. 
Det blev första steget som öppnade så många nya dörrar och möjligheter.

Kursen gav mig inte bara verktyg utan också insikter om mig själv och vem jag är som företagare. Hade jag inte vågat satsa på mig själv, min utveckling och företaget hade jag aldrig varit där jag är idag. 
Efter kursen förstod jag hur viktigt det är intebara för mig utan även för min familj att vågar utevcklas. Så nästa steg blev att anliga en coach och branding expert som utamanade mig och ställde de frågor jag behövde för att våga komma vidare. 

Igår anmälde jag mig till en kurs och en föreläsing med verktyg som jag vet kommer ge mig insikter och på så sätt utmana mig att utevcklas. 

När prioriterade du dig själv och din utevckling? När la du tid, energi och pengar på dig och ditt företag? Att utmana sig själv och göra sånt som tar dig till nästa nivå känns obekvämt och läskigt. Och det är just det som är meningen. För om vi bara vill uppleva tryggheten så kommer vi aldrig vidare utan står kvar precis där vi är nu. 

Känner du att det är dags att prioritera dig själv och ta både dig och ditt företag till nästa nivå? Då kan jag hjälpa dig. 
Klicka här på länken så får du läsa mer. 

Carolina Mattsén företagscoach

Kommentera gärna:

Payson logo