Dag 7. Veckohandling.

Nu går helgen mot sitt slut och det har varit en utmaning. Den största insikten har varit att jag har så många invanda mönster gällande helg och mat. Tex så tycker jag om att drick ett glas vin medans jag lagar maten. På fredagen äter vi popcorn, på lördagen lite godis osv. Det är att småäta medans vi tittar på tv, unna sig det där extra. Det blev en ögonöppnare. Inte att jag var så sugen, utan att det satt i ryggraden. Lördagskväll = tv = småplock. Allt handlar om att lära om, skapa nya rutiner och beteenden. 
Känner mig mer utvilad och lugn i kroppen. Stressar inte upp mig, hjärtat slår lugnare och jag är mer nöjd. Det är en nöjd känsla i kroppen. DET är helt klart bäst!

Jag kan inte stoppa huvudet i sanden längre. Hur jobbigt jag än tycker det är behöver jag göra en förändring. Så länge jag kan minnas har jag haft problem med magen i form av smärtor och IBS. Läkarna har sagt att det handlar om mitt psyke och jag har inte gjort så mycket åt det. Nu är det dags att ta makten över min kropp.

För att få hjälp och stöttning har jag kontaktat en Kost och Hälsocoach @hannastankar på instagram Så under 2-3 månader kommer jag gå på strikt kost, dvs inga snabba kolhydrater, inget socker, mejeriprodukter, koffein eller alkohol. En stor utmaning, men jag behöver göra det här för mig själv. Målet är att jag varje dag ska dela med mig av denna resan, som en dagbok. För min egenskull och för att jag själv ska kunna se skillnad och förändring. 
Jag hoppas du vill följa mig på resan för jag kommer behöva stöttning. Har du frågor så ställ dem gärna i kommentarerna så svarar jag så gott jag kan.
Vill du följa mig ja då tycker jag du prenumererar på min kanal, klickar in på min hemsida eller instagram.
www.carolinazuber.se
@carolinazuber.se

Kommentera gärna:

Payson logo