Kan du tillåta dig att Lyckas?

Är du också en av de kvinnor som vet vad du vill, är tydlig med dina mål och visioner men ändå når du inte  fram. Du sätter käppar i hjulet för dig själv och självsabbotören har en tydlig agenda. 
Jag upptäckte att jag själv var rädd för att faktiskt lyckas när jag startade mitt företag. Målet var tydligt och jag var noga med att visulisera hur jag ville växa med företaget. Mitt varför har varit tydligt men istället för att komma närmare mitt mål la jag energi på frustration. Jag Ville så mycket, snabbt skulle det gå och jag ville att alla bitar föll på plats direkt. 
Frustrationen växte sig större och jag kände mig tömd på energi. För jag börjare tvivla på mig själv, för jag lyckades inte nå framåt så snabbt som jag tänkt.
Carolina Zuber Framgång med pengar

Så jag fick stanna upp och analysera mig själv och mina känslor. Insikten som kom var att jag var rädd för att lyckas. För den känslan var ovan i mitt sinne och känslominne. Klart att jag har lyckats men att driva företag blev en annan känsla av att lyckas.  Att lyckas och bli framgångsrik var skrämmande. Skulle jag klara av att axla det? Om företaget skulle växa, tänk om jag behöver anställa, klarar jag fulla dagar där människor är beroende av mig? Jag ville nå mål direkt där jag jämförde mig med stora företagare samtidigt som det skrämde livet ur mig. Så jag såg till att misslyckas hela tiden. Jag satsade men när jag närmade mig målet såg jag till att avbryta eller hitta ursäkter.
Känner du igen dig?

Carolina Zuber Klöver, pengar, ekonomi
Jag stannade upp och började jobba med mina begränsande tankar. Gjorde spegelövningen som jag delar med mig av i min ekurs och började omprogramera min hjärna att tro på känslan av att jag är VÄRD att lyckas. Och så fort jag började jobba med dessa bitar märkte jag att jag fick en ny energi, nya dörra öppnade sig och jag förstod jobbet jag villhövde göra.  Att acceptera mig själv, vem jag är och hur jag vill driva mitt företag blev yklen. Och nu är jag inte längre rädd för framgång. Jag vet att jag är VÄRD framgång, inte bara för min energin skulle utan för alla de kvinnor som jag kan hjälpa.
Carolina Zuber Möjliggörare Comfort Zone Remover

Så vad behöver du för att lyckas med dina mål, drömmar och ditt företage? Du behöver våga tillåta dig att lyckas. Lita på din egna styrka och den kunskap du har och var inte rädd för att be om hjälp. Omge dig med personer som förstår dig och din idé. De människor som ger dig energi och som får dig att kämpa de dagar du inte tror på dig själv. För de dagarna kommer och det är okej. När du känner dig låg, tom på energi och lust, påminn dig om ditt varför. 
Ta dig tid för reflektion och se vilka bitar i ditt företag som ger dig energi. Det bitar som suger musten ur dig, låt någon annan ta de bitarna. Våga tro på dig själv! Våga driva företaget på ditt sätt. Våga stå ut och följ den väg som känns rätt för dig. 
Du kan så mycket mer än du vågar tro. Framgång är inte för alla andra, du kan om du vill.  Ha din målbild tydlig och våga kasta dig ut.  Ibland behöver man våga hoppa för att se hur underbart livet kan vara. 
Carolina Möjliggörare.

Kommentera gärna:

Payson logo