6 veckor med min nya hållbara kost. Jag är utskriven från smärtkliniken!

Nu har jag ätit min nya kost i 6 veckor och jag får nog säga att det varit en berg o dalbana.  de första veckorna var jag fylld av energi och kände mig stark. Det är inte så konstigt, kroppen jublade när jag åt mat som vi är byggda att äta. När det gått några veckor förstod min kropp att detta inte var något tillfälligt utan detta är på riktigt. Då började kroppen ställa in sig för att hitta en energi nivå som nu skulle bli min nya energinivå. 
Eftersom de första veckorna gick så lätt var jag övertygad om att resten av tiden skulle flyta på lika lätt. Men, nja så blev det inte. Hjärnan gillar inte förändringar så den har gjort vad den kunnat för att hitta sätt att luras. Jag har varit mer sugen på sött och godis. Speciellt de veckor med pms och mens. Jag har fått påminna mig om mitt Varför för att inte falla för frestelsen. 
Som tur är har jag min coach, @hannastankar som tipsade om att jag antagligen fick i mig för lite fett. Vilket skapar ett sug efter sötsaker. Så nu är jag mer noga med att jag får i mig tillräckligt med nyttigt fett under dagen, samt att inte slarva med måltiderna. 

Jag kan inte stoppa huvudet i sanden längre. Hur jobbigt jag än tycker det är behöver jag göra en förändring. Så länge jag kan minnas har jag haft problem med magen i form av smärtor och IBS. Läkarna har sagt att det handlar om mitt psyke och jag har inte gjort så mycket åt det. Nu är det dags att ta makten över min kropp.

För att få hjälp och stöttning har jag kontaktat en Kost och Hälsocoach @hannastankar på instagram Så under 2-3 månader kommer jag gå på strikt kost, dvs inga snabba kolhydrater, inget socker, mejeriprodukter, koffein eller alkohol. En stor utmaning, men jag behöver göra det här för mig själv. Målet är att jag varje dag ska dela med mig av denna resan, som en dagbok. För min egenskull och för att jag själv ska kunna se skillnad och förändring. 
Jag hoppas du vill följa mig på resan för jag kommer behöva stöttning. Har du frågor så ställ dem gärna i kommentarerna så svarar jag så gott jag kan.
Vill du följa mig ja då tycker jag du prenumererar på min kanal, klickar in på min hemsida eller instagram.
https://www.carolinazuber.se
@carolinazuber.se

Kommentera gärna:

Payson logo