Jag öppnar TVÅ platser, är en Din?!

Hej!
Jag hade tänkt vänta till efter nyår, men jag smygstartar nu genom att öppna TVÅ platser till mitt kraftfulla mentorskap sedan är det stopp fram till nyår.  Är det här tecknet och hjälpen du väntat på? Då säkrar du din plats genom att skicka mig ett mejl.

Känner du att du har ”allt” men är ändå inte lycklig? Lyckas du med det mesta men kommer ändå aldrig riktigt fram? Är du in i märgen trött men vet innerst inne att det finns mer i livet för dig? Jag hjälper kvinnor som vill minska stressen och njuta mer av livet!
Mentorskapet passar dig som är motiverad till en förändring men behöver hjälp med verktyg, stöttning, målbild och någon som ser till att du följer planen. Du vet vad du vill och önskar men behöver mig vid din sida för att pusha dig att ta stegen och flytta din comfort zone.
Du gör jobbet, jag är med dig hela vägen. Jag finns i din ringhörna för att bolla tankar, idéer, beslut, problem, skapa nya vanor, komma med verktyg och pusha dig. Allt för att du ska nå den utveckling och resultat Du önskar.

Jag stöttar och pushar dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större kommer du inse att allt är möjligt.
Du får utforska var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter dig i förarsätet!

Så här säger Linnea Eriksson om hur det är att jobba med mig.
”Med Carolina i din ringhörna finns det verkligen inget som är omöjligt. Hon är en fantastisk lyssnare och hjälper dig att hinder ur nya synvinklar och på så sätt göra dem överkomliga. Hon har ett fantastiskt lugn och en varm närvaro, samtidigt som hon inte låter dig komma undan med ursäkter. Utan med stadig hand leder hon dig i mål. Magiskt!”

Vi hörs vi mejl och om du bokar inom 48timmar erbjuder jag Dig ett specialpris!

Carolina Zuber Mentorskap.

Kommentera gärna:

Payson logo