Du behöver inte ännu en kurs för att manifestera din önskan.

Hur många kurser jag gått genom åren har jag tappat räkningen på. Jag gillar att utvecklas, lära mig och hitta nya verktyg. Men så blev det lite av ett måste att gå kurs, för jag trodde att om jag bara gick nästa kurs så skulle allt lossna. Då skulle jag manifestera allt jag önskade.

Carolina Zuber Mindset Soul coach

Men så blev det inte alls. Under kursen kände jag igen det mesta, inget nytt och jag började fundera på varför den här kursledaren tjänade pengar när jag förmedlade precis samma sak... det handlade alltså inte om vad jag förmedlade, inte heller min kunskap eller min hemsida. Vad berodde det då på?

JO mitt undermedvetna som har som uppgift att hålla mig säker. Det är som att ha en överbeskyddande vuxen med sig som ser till att vi inte hamnar i trubbel. Så hur mycket jag än ville, försökte och gick kurser så gjorde min kompis ett bra jobb. Jag var skyddad och kom aldrig framåt.  Och jag är tacksam för mitt undermedvetna som vill skydda mig, men jag vill också utvecklas och komma framåt med mitt liv och företag. 

Så jag började gräva i mitt undermedvetna, i de tankar, känslor och uppfattningar som jag inte var medveten om. Och där hittade jag många blockeringar, rädslor och hinder. Händelser från uppväxten, skoltiden och tidigare liv som påverkade mig idag, som företagare. När jag började nysta i varför "kompisen" i hjärnan håll om mig så hårt förstod jag hur allt hängde samman. 

Istället för att gå till gymmet för att träna musklerna satte jag upp ett schema för att träna hjärnan och mitt undermedvetna. Varje morgon, lunch och kväll har jag min rutin där jag varvar ner, mediterar och lär om så mitt undermedvetna får en positiv bild och jag kan nå mina drömmar och mål.
Tidigare skrev jag i min tacksamhetsbok lite sporadiskt, nu gör jag det varje morgon innan jag startar arbetsdagen. Jag skriver ner mina mål, visioner, tacksamhet, vem jag är, vart jag vill, positiva händelser och allt som för mig framåt till nästa nivå. Jag läser det jag skrivit högt för mig själv för att förstärka känslan.
I min butik hittar du ett antal olika anteckningsböcker om är perfekta att skriva i.

Lotus Field anteckningsbok

Pris:
97 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager

I filmen här nedan berättar jag mer om mina nya rutiner och insikter.

Som vanligt får du gärna gilla, dela koch kommentera. det ger mig energi att skapa nytt.

Kommentera gärna:

Payson logo