Inte kan väl lilla jag göra skillnad och påverka!? Jag som är så här liten.

Jag har ett mål, eller kanske mer en önskan om att göra skillnad. Lämna ett avtryck här på jorden när jag inte längre finns fysiskt. Jag var helt övertygad om att jag behövde uppnå stora saker innan jag kunde göra skillnad. Som att ha långt över de 800följare jag har nu på instagram och definitivt fler tittare än 23 som är normalt på mina videos. Ändå fick jag ett meddelande från en kvinna som tackade mig för att jag inspirerat henne att våga följa sin dröm. Hon tackade MIG och jag mig cred för att det var just tack vare att jag är jag som hon nu lever sin dröm. En kvinna som följt mig på sociala medier endast, inga samtal, vägledning eller sessioner. Utan endast tack vare att hon följt mig på instagram. Jag behövde inte komma till en annan plats för att göra skillnad och det behöver inte du heller. Äg din energi och platsen du står på just nu. Du behöver inte 10 000 följare eller en fullbokad kalender för att göra skillnad och för att nå ut.

Om du vill veta mer om mig då klickar du in på min hemsida https://www.carolinazuber.se eller instagram www.instagram.com/carolinazuber.se
https://www.youtube.com/user/drattel
Vill du ta del av fler videos då kan du enkelt prenumerera på min kanal! och som alltid får du gärna dela mina videos, texter och bilder.

Kommentera gärna:

Payson logo