Vem Du är och vad Jag kan göra....

Känner du dig?

 • Slutkört
 • Trött på att göra alllt för alla andra
 • Missnöjd med hur ditt liv ser ut idag
 • Utmattad
 • Sönderstressad
 • Fast i ett ekorrhjul
 • Olycklig
 • Tänkt så mycket på alla andra att du tappad bort dig själv

Jag kan hjälpa dig:

 • Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta.
 • Förklara  hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv.
 • Hitta din inre röst och våga lita på den.
 • Våga sätta mål och nå dem!
 • Ta steget och våga följa dina drömmar
 • Stötta och puscha dig att ta steget utanför din comfortzone
 • Skapa det liv du vill leva, lyckligt!
 • Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar.

...det är Du som gör jobbet och ser till att Du lyckas men det Du önskar. Jag finns vid din sida och ger dig de verktyg Du behöver.

Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma. Självklart har jag tystnadsplikt!

"Jag inspirerar "duktiga kvinnor" att våga, älska sig själv, vara lyckliga och våga förverkliga sina drömmar."

Gratis Introduktionssamtal.
Det här kostnadsfria paketet är en chans för dig att lära känna mig, mina metoder och känna om vi klickar. Allt för att Du ska få ut så mycket som möjligt av våra kommande samtal och resan du påbörjar.
30min utan kostnad.

Paket 1
Ett vägledande coachingsamtal via video/telefon-45min 
850kr

Paket 2
Ett vägledande och coachande samtal på 30min som vi kombinerar med energiarbete och healing på 30min.  Samtal och behandling sker hemma hos mig i Mönsterås. 1100kr

Paket 3
2st  vägledande coachingsamtal via video/telefon. Vi samtalar så länge du behöver.
Mailkonversation mellan samtalen
1900kr

Paket 4
2st samtal där vi träffas på mitt kontor i Mönsterås.
Mailkonversation mellan samtalen
2400kr


Avbokning av behandling/samtal ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Avbokning tidigare än 24 timmar innan = ingen debitering. Avbokning senare än 24 timmar innan = debiteras halva priset Uteblivet besök = debiteras hela beloppet

Så här jobbar jag: 
Alla erfarenheter jag fått hittills i mitt liv använder jag nu när jag coachar, vägleder och föreläser.
Att få dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa andra ”duktiga kvinnor” som kämpar för att få vardagen att gå ihop. Som känner att livet måste vara mer än att stressa, jobba, städa och känna sig slutkörd är helt otroligt. Att jag får vara med och en del av att en kvinna stannar upp och börjar omprioritera sina val, sätter hon ser på sig själv och börjar tro på sina drömmar är något jag känner en enorm tacksamhet för.
För trots allt hemskt vi går igenom finns det alltid något positivt att se fram mot. Vi kan alltid välja hur vi ser på motgångar, sorg, besvikelse… Jag hjälper Dig att hitta verktygen som passar dig och som hjälper dig att leva Ditt bästa liv. För det är Du värd!

Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag coachar utifrån positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. Att älta det som varit, det som inte känts bra, inte fungerar är inte min melodi. Jag lägger fokus på det som fungerar i ditt liv, det som känns bra och den energin som höjer dig och för dig framåt. Via min intuition tonar jag in det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och dina verktyg som fungerar för dig. 
Det är så jag coachar. Med öppet hjärta, redo att lyssna utan att döma. Tillsammans hittar vi de verktyg du behöver för att leva det bästa liv du kan!

Så länge jag kan minnas har jag levt enligt attraktionslagen, långt innan det blev känt i media. Saker jag manifesterat är kärlek, mina barn, arbeten, två olika bostäder, livsstil, pengar... Mitt tankesätt med attraktionslagen speglar mina coachningssamtal.

"Carolina är generös, hjärtlig och omtänksam.  Väldigt inlyssnande (lyhörd) och har god förmåga att inspirera och motivera." /Alexandra JB

"Varm, inkännande och otroligt intuitiv och en Fantastisk medmänniska". /Petra Westerblad

"Carolina är omtänksam, inkännande och varmhjärtad." /Amanda Lövgren

Omtänksam, glädjespridare , inspirerande, positiv och varm.
Vågar vara sig själv ! Szilvia KLaudia Memeth

"Carolina är varm, klok, inspirerande, omtänksam och stöttande. Hon brinner för att lyfta,  hjälpa och att få människor att hitta sin väg, våga och inse att det är de själva som är skapare av sitt eget liv!" /Åsa Bäck Peres

Payson logo