top of page

Healing och Vägledning

“Kontakt med Urkällan”
I 30 minuter bjuder jag in dig att släppa alla måsten och långsamt vaggas in i en inre värld av varm, kärleksfull och lugnande energi. Du behöver inte göra någonting annat än att lägga dig ner bekvämt i din egen säng eller på min mottagning, slappna av och ta emot. Gör dig redo för en härlig stund med dig själv!

Vad är healing?
Healing har funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing betyder "läkning" och innebär att Du gör dig av med blockeringar som skapar oönskade reaktioner i kropp och själ. Healingenergin återställer balansen i sinne, kropp och själ. En överföring av positiv energi sker.
Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp. Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv.

Hur fungerar healing?
All materia består av vibrerande atomer. Våra sinnen använder vibrationer för vår varseblivning och förståelse av världen. När vi är tillsammans med andra sänder vi ut och uppfattar bra och dåliga energier, vi kan även känna energier från djur, platser, saker och vädret. Healing är en förändring av vibrationerna som sker inifrån, en harmonisering av kroppens levande vävnad med den skapande energin.  Healingens syfte är att lindra/bota sjukdomar, ta bort smärtor, rädslor och fobier genom att skapa balans i kroppen så att den kan läka sig själv. Healing kan också användas för att bli av med blockeringar, ge livskraft och öka välbefinnandet. Healingen jobbar med hela människan, med både kropp och själ. 

Hur går det till?
När Du kommer till mig för en healingbehandling har jag tänt ljus och rökelse i mitt behandlingsrum för att skapa en lugn och ren energi. Jag har mediterat och gått ner i energi.
Du får lägga dig skönt på en brits och bara slappna av. Innan vi börjar går jag igenom hur jag arbetar och du får ställa frågor. Jag behöver inte veta något om Dig innan behandlingen - healingenergin gå dit den bäst behövs för Dig just nu. Healing arbetar inte bara med symptomen, utan även med orsaken till att de uppstått.
När jag healar håller jag mina händer en bit ifrån Dig, i Dina energifält. Jag känner av dina energier och healingenergin för mina händer dit den behövs. Ibland kan jag behöva lägga en hand på din kropp och att känna in energierna och kanalisera budskap. När jag går in i healingenergin stänger jag av mitt Jag och blir en kanal för energin från universum. Det gör att jag tydligt får till mig de budskap jag ska förmedla till dig efter healingen. Självklart har jag frågat din innan om det går bra.
Om du efter healingen även bokat in ett vägledande samtal sätter vi oss ned och pratar. Då delar jag med mig av de budskap och känslor jag fått till mig under behandlingen. Du får också ställa frågor som vi pratar om och vill du drar jag ett budskapskort. Kanske tycker du att jag pratar lite annorlunda mot när du kom, ingen fara. Det är den rena kanaliserade energin som förmedlar sitt budskap via mig.

Hur känns healing?
Ibland när kroppen och vårt logiska tänkande är i djup vila fungerar healing mer effektivt och vi upplever en energikick.
Alla upplever en healingbehandling olika, samma person kan dessutom uppleva behandlingen olika från gång till gång. Du kan uppleva värme eller kyla under en behandling, du kan känna att det pirrar och sticker i kroppen eller så kanske du ser färger och ljus. Känslor kan välla upp, både glädje och sorg. En del märker inte av healingen på något speciellt sätt, men de flesta blir avslappnade och känner ett lugn i kropp och själ, en del till och med somnar. Alla upplevelser är unika och alltid för Ditt högsta bästa.
Efter en healingbehandling känner du dig oftast lugn och mer energifylld. En healing är som en utrensning och sätter fart på flödena i kroppen. Drick gärna några extra glas vatten efter en behandling. Det blir en nystart för kropp och själ
 
Healing på distans- hur fungerar det?
Om Du inte kan komma till mig är distanshealing ett bra alternativ. Vi kommer överens om en tid när healingen ska ske och jag tonar in på Dig och ger Dig healing på samma sätt som om Du hade varit här.  Vi har telefonkontakt eller chatt på messenger före behandlingen där jag berättar hur jag arbetar och vad du ska tänka på. Det som är bra med distanshealing är att du kan ligga hemma i sin egna säng eller soffa och få ta del av healingen underbara arbete. Efter behandlingen hörs vi av igen via telefon eller messenger för att stämma av hur Du upplevt healingen och om Du har några frågor. 
Healing ersätter inte traditionell sjukvård - men är ett utmärkt komplement! Passar alla utom gravida och barn under 18 år.

Healing 30min 450kr 

Healing 30min + vägledandesamtal 30min 800kr

Boka healing

Varmt välkommen att skicka ett email eller fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig så snart jag kan.
healing@carolinazuber.se

Tack för ditt meddelande! Min intention är att svara dig inom 24h. Hälsningar Carolina

bottom of page