top of page

Bli ett med den universella kraft som skapade dig.

Den kraft som GER dig kraft att skapa dina egna förutsättningar.

♦ Paket 1.
2st Samtal online, via telefon eller på mitt kontor  2295kr inkl moms. Nya kunder rekommenderar jag 2 samtal, därefter går det naturligtvis bra att köpa enstaka samtal.

♦ Paket 2.
 4. Samtal online, via telefon eller på mitt kontor 4495 kr inkl moms.

Det är dags att äntra scenen i ditt liv.

Jag kan hjälpa dig att hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Och ge dig verktygen för att kunna förändra ditt mindset. 

Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din drivkraft. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv.

Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma. Självklart har jag tystnadsplikt!
Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, vägleda och guida, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag jobbar utifrån mina egna erfarenheter, positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. 

Via min intuition tonar jag in det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och de verktyg som fungerar för dig. 

bottom of page