Njut av företaget

Tänd din energi så din tribe hittar dig.

Jobba mindre och tjäna mer pengar!

Du ska driva Ditt företag på Ditt sätt, med själ och hjärta!

Du är redo att dela dina gåvor med världen men känner inte att du når ut. Att driva företag i verkligheten matchar inte visionen du hade.

Friheten blev en kamp med en närvarande rädsla att inte tjäna så mycket pengar som du behöver.

Jag hör dig syster! Jag ser dig! Jag ber dig, ge inte upp...

Världen behöver dig och dina gåvor.

Jag ökade min omsättning med 150% på några få månader.

Nu jobbar jag mindre, tjänar mer pengar och vet vem min drömkund är och vad hon behöver. Men det viktigaste är att jag är närvarande med min familj, har tid att ta hand om mig själv (vilket är otroligt viktigt efter min utmattning). Nu matchar verkligheten visionen jag hade när jag startade mitt företag.

Jag var på botten, undrade vad fasen jag höll på med och nära att ta en anställning?! Tyckte jag gjorde allt rätt, men såg inte de reultat jag behövde.Försökte kliva in i den maskulina energin av att skapa, kämpa och sälja, press mig lite hårdare.

Bara ordet sälja fick mig att rysa, jag kände mig puschig och det klingade inte rätt men mina värde ord; Sann, äkta, genuin.

Något inom mig fick mig att fortsätta, för jag visste att driva företag med själ och hjärta, på ett hållbart och spirituellt sätt var min väg. Jag behövde knäcka koden för att öppna ett njutbart flöde, och det gjorde jag!

Nu vill jag dela det med dig, så du kan knäcka din nöt. Så du kan fortsätta att göra det som du är här för att göra och leva gott på det.

När jag möter Soulsisters som är på väg att ge upp blir jag ledsen.

Du behövs!

Ditt ljus behövs!

Du behöver fortsätta dela det du kom hit för att göra.

Kärlek Carolina

din tribe behöver Dig

Tänd ditt ljus och visa vägen

Driv ditt företag med lätthet och glädje

Det här är Rätt för dig som:
  • Driver ett företag idag men upplever det utmanande att marknadsföra och sälja dina tjänster.

  • Du driver en verksamhet som till exempel coach, healer, ljusarbetare eller yoga-instruktör, men tjänar inte tillräckligt för att kunna leva på din verksamhet.

  • Du har ett budskap du vill förmedla eller en tjänst du vill skapa men du känner att du inte kan förmedla och nå ut med din kunskap.

  • Du har tappat bort dig själv, din kreativitet, glädje och anledningen till att du skapade företaget

Tillsammans:​

  • Du får lära dig att centrera din energi så du har en stabil grund att stå på för ett långsiktigt och hållbart företag. Så du kan leva det liv du längtar efter.

  • Blir tydlig med vem din drömkund är så du attraherar Rätt klienter

  • Hitta ditt budskap och HUR du kan hjälpa din klient. Då säljer du utan att tänka på det.

  • Släppa taget om rädslor kring din framgång, "misslyckanden" och pengablockeringar

  • Bli tydlig med vad du erbjuder så att du med lätthet kan prata och skriva om det, så att dina klienter direkt förstår vad du gör varför de ska anlita dig. 

Carolina hjälpte mig att få de sista pusselbitarna på plats så att min livsenergi åter igen kunde börja växa.

Carolina är inkännande och har en fingertoppskänsla för vad hennes klienter behöver där de befinner sig just nu!

Hon har varit min mentor under tre månader och på en så kort tid har hon hjälpt mig med livsomvälvande beslut som att äntligen starta mitt eget företag, hon har utmanat mig både i personlig utveckling men också till att hålla min första föreläsning. Hon har gett mig enkla redskap för att jag ska känna kärlek till mig själv och värdera mig själv högre.

Vi har aldrig träffat varandra och det säger en hel del om hennes sätt att jobba och träffa så rätt.

Om du har minsta tanke på att ta hjälp av en coach, tveka inte att boka in ett samtal med Carolina. Du kommer inte att ångra dig, du kommer bli både dig själv och henne evigt tacksam.

Lottha Lindahl, Norrhult

Det här får Du:

7 x 90 min “Njut av företaget” Coaching och Healingsamtal 
Vi börjar samtalet med en visualisering som skapar kontakt och trygghet. Därefter bygger vi tillsammans en ny grund, med nya tankar, nya känslor och nya vanor som styr dig mot lugn, mer njutning och framförallt en mer genuin kontakt med dig själv, din kropp och din själ.  

1 x 30 min “Kontakt med Urkällan” Healing På Distans 30 min (alt byta mot ett extra samtal)
I 30 minuter bjuder jag in dig att släppa alla måsten och långsamt vaggas in i en inre värld av varm, kärleksfull och lugnande energi. Du behöver inte göra någonting annat än att lägga dig ner bekvämt i din egen säng, slappna av och ta emot. Gör dig redo för en härlig stund med dig själv! Efter healingen skickar jag en ljudfil med vägledning och budskap som kommit till mig

1 x Inspelad “Inre Klarhet” Exklusiv Tarotläggning 
Korten ger oss ofta insikt i sånt som ligger under ytan av vårt medvetna men som vi inte riktigt kan ta på än. Efter en Tarotläggning är det vanligt att känna hoppfullhet, inspiration och få ett nytt perspektiv på sin situation. 
Obs! Dessa Tarotläggningar är exklusiva för dem som arbetar med mig genom något av mina coaching program!  
 

Totalt över 60min inspelade ljudklipp

1x Inspelad meditation

Du får denna meditation för att hjälpa dig att tysta alla tankar, bygga din trygga grund och att jorda dig.

 

1x Förstår din hjärna

Inspelat ljudklipp som hjälper dig att förstå hur din hjärna fungerar och hur du enkelt kan programmera om den.

 

1x Hjärtmeditation så att du får kontakt med ditt hjärta och själ, för att du ska kunna börja lita på din intuition.


Obegränsat med support via messenger och mail under vår tid tillsammans!

Vilket betyder att du i lättare kan skapa en långsiktig och hållbar livsstilsförändring. Jag finns bara ett meddelande bort vilket ger en trygghet i den förändringsresa som du gör. 

 

Bonus!

Arbetsboken Omfamna dig själv. Övningar för att stärka din självkärlek

 

Din investering för hela programmet: 15 999 exkl. moms
(möjlighet till avbetalning finns)

"På dessa veckor har jag fått en ny syn på mig själv och mitt liv. Det känns verkligen som att jag fått en ny kärlek för mig själv på dessa veckor.

Min upplevelse är att Carolina har kraften och kunskapen att se människor där de är och kunde därför möta mig där jag befann mig och ge mig det jag behövde just där och då. Jag blev mött av en väldigt kärleksfull person som genom sin egen resa hittat insikter som hon använder sig av för att hjälpa andra.

 

Min resa har varit att landa i det som varit, inse att även om den resan varit tuff så har det varit rätt resa för mig. Jag har fått hjälp att upptäcka mina största rädslor och möta dem på djupet. Carolina fick mig att känna mig trygg och hon fick vara min klippa som gjorde att jag orkade möta mitt eget mörker. Det har gjort att jag har påbörjat att integrera alla sidor hos mig själv som en del av mig. De mörka sidorna är inte längre ngt som jag försöker operera bort utan som får ta plats och accepteras.

 

Det häftiga med Carolina är att hon fick mig att öppna upp mitt innersta nästan direkt. Hon är så självklar i sig själv och i sin egen trygghet att det gav mig en direkt känsla att jag också kunde vara trygg med henne."

/Cecilia Tegenfeldt