top of page

Njut av livet!.

Stanna tiden och landa i nuet, tyck om dig själv oavsett vad du presterar. Utforska energier och andlighet på ett tryggt sätt.

Identifierar du dig som en högpresterande kvinna som har “allt” men ändå inte kan njuta av livet?
Känns det som att prestationen kväver dig på din livsglädje?
Är du in i märgen trött och gör allt du kan för att få mer energi?

Njut av Livet är ett Coahingprogram som är specialutformat för dig som vill omfamna den du varit och tända din livsenergi.


Bli Vän med prestationen
Det gäller att släppa på krav och måsten utan att behöva släppa taget om livet. Jag hjälper dig att lossa Självkritikens Grepp och skapa lugn inre trygghet så du kan börja tycka om dig själv för den du Är… inte för det du gör. 

Tänd din Inre Glöd utan att bli Utbränd 
Det gäller att släppa på krav och måsten utan att behöva släppa taget om livet. Jag hjälper dig att lossa Självkritikens Grepp och skapa lugn inre trygghet så du kan börja tycka om dig själv för den du Är… inte för det du gör. 

Hitta Din Inre röst och Våga lita på den
Jag vägleder dig så att du får kontakt med och vågar agera utifrån din egen inre vägledning så att du kan börja leva ett liv som känns sant, rätt och härligt för DIG.

Utforska ditt Nya Jag 
Jag vägleder dig så att du får kontakt med och vågar agera utifrån din egen inre vägledning så att du kan börja leva ett liv som känns sant, rätt och härligt för DIG.

Detta är för dig som;

  • Inte fick de bästa förutsättningarna för att känna dig lyckad och älskad.

  • Du som fastnat i görande och identifierar ditt värde i Vad du presterar.

  • Du har ”allt” men upplever ett skav i livet. Du är trots allt inte lycklig.

  • Du är färdig med att försöka anpassa dig efter normer och andra människors mallar och förväntningar.

  • Trött på att din historia styr ditt liv och framtid. För du vet att livet är så mycket mer och Nu är det dags att tända din livs glöd.

 

​Här har du ett tryggt space där du kan släppa alla roller du bär upp. Utan krav på en polerad yta, alla känslor är välkomna. Ljuset som mörker. Ett utrymme av acceptans, nyfikenhet och öppenhet.

Hitta Hem, så du vågar visa dig precis som du är och leva livet på Ditt sätt.

Det här får Du:
 

5 x 75 min “Njut av Livet” Coaching med läkande samtal

Alla samtal sker digitalt.
 

Inspelade meditationer

Jag spelar in meditationer, affirmationer som är unika för Dig och dina behov.

 

Human Design reading
Utifrån ditt födelsedatum och klockslag tar jag fram din unika profil, dina gåvor och hur du kan använda dem på bästa sätt med minsta möjliga motstånd. Utifrån en reading får du nycklar som gör att du kan fatta bättre beslut, få större självkännedom och interagera med din omgivning på ett mer givande sätt. Du får även veta hur du bäst och enklast tjänar pengar utifrån din unika profil.

 

1x Inspelad arbetsbok 

Som hjälper dig att förstå hur din hjärna fungerar och hur du enkelt kan programmera om den.

1x Inspelad hjärtmeditation

Kom i kontakt med ditt hjärta och själ, så att du kan börja lita på din intuition och känsla.

Totalt över 60min inspelade ljudklipp

Du har även tillgång till mig via meddelanden under dessa två månader. Detta innebär att jag bara är ett meddelande bort. Att ha någon som finns där för en i vardagen är ovärderligt när man genomgår en själssresa som denna.

 

Om detta landar rätt i ditt hjärta så är du varmt välkommen att boka gratis lära känna samtal.

 

Din investering för hela programmet: 9999kr 
(möjlighet till avbetalning finns).

Kontakt

Boka ett gratis lära känna samtal. Fyll in formuläret nedan eller maila till njutavlivet@carolinazuber.se

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer inom 24h.

"På dessa veckor har jag fått en ny syn på mig själv och mitt liv. Det känns verkligen som att jag fått en ny kärlek för mig själv på dessa veckor.

Min upplevelse är att Carolina har kraften och kunskapen att se människor där de är och kunde därför möta mig där jag befann mig och ge mig det jag behövde just där och då. Jag blev mött av en väldigt kärleksfull person som genom sin egen resa hittat insikter som hon använder sig av för att hjälpa andra.

 

Min resa har varit att landa i det som varit, inse att även om den resan varit tuff så har det varit rätt resa för mig. Jag har fått hjälp att upptäcka mina största rädslor och möta dem på djupet. Carolina fick mig att känna mig trygg och hon fick vara min klippa som gjorde att jag orkade möta mitt eget mörker. Det har gjort att jag har påbörjat att integrera alla sidor hos mig själv som en del av mig. De mörka sidorna är inte längre ngt som jag försöker operera bort utan som får ta plats och accepteras.

 

Det häftiga med Carolina är att hon fick mig att öppna upp mitt innersta nästan direkt. Hon är så självklar i sig själv och i sin egen trygghet att det gav mig en direkt känsla att jag också kunde vara trygg med henne."

/Cecilia Tegenfeldt

bottom of page