Njut av livet!

Stanna Tiden och Landa i Nuet, Tyck om Dig själv oavsett vad du Presterar. Utforska Energier och Andlighet på ett tryggt sätt.

Identifierar du dig som en högkänslig och högpresterande kvinna som har “allt” men ändå inte kan njuta av livet?
Känns det som att prestationen kväver dig på din livsglädje?
Är du in i märgen trött och gör allt du kan för att få mer energi?

Jag är helt med dig. Livet snurrar ibland på i en hejdundrande fart och det är svårt att fånga de där magiska ögonblicken som flyktigt fladdrar förbi framför näsan på oss. 

Istället för att njuta av stunden är det så lätt att fastna i att göra saker för alla andra, mest för att du känner att du “borde” men kanske också för att du har ett inre driv att göra saker på “rätt sätt”. Även när det kommer till sånt som Spiritualitet, Personlig Utveckling, Meditation och Yoga. 

Det kanske ibland känns som en inre kamp mot tiden som du aldrig verkar vinna och du längtar desperat efter en väg ut. Men inte vilken väg som helst, utan DIN väg. 

I sökandet efter din egen väg så har du börjat upptäcka och utforska Andlighet, Livsenergi och Dina Spirituella Gåvor och hungern över att veta mer är stor. Du vill ta klivet över tröskeln, in i en ny värld, och du känner att det skulle vara tryggt att ha någon vid din sida som kan guida dig på din väg. 


Njut av livet!

Ett Coaching och Healingprogram som är specialutformat för dig som är Högkänslig och Högpresterande samt vill:
Stanna Tiden och Landa i Nuet, 
Tycka om Dig Själv oavsett vad du Presterar och 
Utforska Energi och Andlighet på ett tryggt sätt.

"Dessa veckor med ”Njut av Livet” har verkligen gett resultat som jag inte vågat hoppats på. Redan efter bara 4 samtal. WOW! 

Carolina har genuint lyssnat, med full närvaro och stor generositet gett mig kraft att hitta mig själv. Hon är en av få som tagit sig igenom min hårda skal och därmed väckt liv i en trött och förvirrad kvinna. Har aldrig känt mig så förstådd och hjälpt utav någon annan människa. Självkänslan och tron på mig själv har tagit sig till en ny nivå. 

Jag är dig evigt tacksam!

// Malin”  

4 Steg till att Njuta mer av Livet! 
1. Bli Vän med din Högkänslighet. 
Istället för att köra dig själv in i väggen och bli utmattad igen så utforskar vi hur du kan skapa en hållbar relation till din Högkänslighet. Det gäller att släppa på krav och måsten utan att behöva släppa taget om livet. Jag hjälper dig att lossa Självkritikens Grepp och lugna den Duktiga Flickan inombords, så du kan börja tycka om dig själv för den du är, inte för det du gör. 

2. Tänd din Inre Glöd utan att bli Utbränd 
Det finns en källa av oändlig energi i dig. Med grundande tekniker och effektiva övningar så hjälper jag dig att få kontakt med den källan, så att du kan fylla på när du behöver det som allra mest. Din inre energikälla är trygg, lugnande och pålitlig, vilket betyder att den alltid kommer finnas där. Kontakten med denna källa är essentiell för att hitta närvaron som leder till att du kan njuta mer av ditt enda och värdefulla liv.

3. Hitta Din Inre röst och Våga lita på den
Har du fått kontakt med den där Inre Rösten någon gång? Det är den som vet att det är dags att du börjar prioritera dig själv och dina drömmar på riktigt och samtidigt generöst visar dig vad ditt nästa steg är. Vissa kallar den Magkänsla, Intuition eller Inre Visdom. Jag vägleder dig så att du får kontakt med och vågar agera utifrån din egen inre vägledning så att du kan börja leva ett liv som känns sant, rätt och härligt för DIG.

4. Utforska ditt Nya Jag 
Under den senaste tiden har du gått igenom stora förändringar. Det är därför dags att utforska vem du är NU hellre än vem du brukade vara. Även om förändring kan vara smärtsam och skrämmande så bjuder jag in till ett njutningsfyllt utforskande av de nya delarna av dig som börjar växa fram. 
Att utforska ditt Nya Jag blir även en indirekt inbjudan att förlåta dig själv och andra för det som hänt i det förflutna och kliva in i en ljus, energifylld och balanserad framtid. 

Njut av livet. Det här får Du:

6 x 90 min “Njut av Livet” Coaching och Healingsamtal 
Vi börjar samtalet med en visualisering som skapar kontakt och trygghet. Därefter bygger vi tillsammans en ny grund, med nya tankar, nya känslor och nya vanor som styr dig mot lugn, mer njutning och framförallt en mer genuin kontakt med dig själv, din kropp och din själ.  

1 x 30 min “Kontakt med Urkällan” Healing På Distans 30 min
I 30 minuter bjuder jag in dig att släppa alla måsten och långsamt vaggas in i en inre värld av varm, kärleksfull och lugnande energi. Du behöver inte göra någonting annat än att lägga dig ner bekvämt i din egen säng, slappna av och ta emot. Gör dig redo för en härlig stund med dig själv! Efter healingen skickar jag en ljudfil med vägledning och budskap som kommit till mig.

 

1x Inspelad meditation

Du får denna meditation för att hjälpa dig att tysta alla tankar, bygga din trygga grund och att jorda dig.

 

1x Inspelad arbetsbok 

Som hjälper dig att förstå hur din hjärna fungerar och hur du enkelt kan programmera om den.

1x Inspelad hjärtmeditation

Kom i  kontakt med ditt hjärta och själ, så att du kan börja lita på din intuition och känsla.

 

1x Ljudklipp

Identifiera din energi samt spiritualitet.

Totalt över 60min inspelade ljudklipp


Obegränsat med support via messenger och mail under vår tid tillsammans!

 

Bonus!

Arbetsboken Omfamna dig själv. Övningar för att stärka din självkärlek

 

Din investering för hela programmet: 8999kr 
(möjlighet till avbetalning finns)

Satt i bilen på väg hem efter att ha läm

"På dessa veckor har jag fått en ny syn på mig själv och mitt liv. Det känns verkligen som att jag fått en ny kärlek för mig själv på dessa veckor.

Min upplevelse är att Carolina har kraften och kunskapen att se människor där de är och kunde därför möta mig där jag befann mig och ge mig det jag behövde just där och då. Jag blev mött av en väldigt kärleksfull person som genom sin egen resa hittat insikter som hon använder sig av för att hjälpa andra.

 

Min resa har varit att landa i det som varit, inse att även om den resan varit tuff så har det varit rätt resa för mig. Jag har fått hjälp att upptäcka mina största rädslor och möta dem på djupet. Carolina fick mig att känna mig trygg och hon fick vara min klippa som gjorde att jag orkade möta mitt eget mörker. Det har gjort att jag har påbörjat att integrera alla sidor hos mig själv som en del av mig. De mörka sidorna är inte längre ngt som jag försöker operera bort utan som får ta plats och accepteras.

 

Det häftiga med Carolina är att hon fick mig att öppna upp mitt innersta nästan direkt. Hon är så självklar i sig själv och i sin egen trygghet att det gav mig en direkt känsla att jag också kunde vara trygg med henne."

/Cecilia Tegenfeldt