top of page

30 minuter Gratis Samtal för
Kvinnor som villhöver...

Släppa ankare och hitta livsglöden

Vill du stanna upp, utan att förlora din glöd?

Vill du känna dig kraftfull utan att bli utbränd?

Vill du utforska din andlighet på ett tryggt och säkert sätt?

Att resa genom livet i 200km/tim slutar ofta med att du bränner ut dig själv och hamnar i ett djupt dike av utmattning. Från det diket är det svårt, om inte omöjligt, att njuta av livet eller ens finnas där för dig själv och än mindre finnas där för dina nära och kära. 

 

Om du är som de andra kvinnor jag arbetat med så VET du att ditt liv kommer skifta när du saktar ner, stannar upp och börjar lyssna inåt, samtidigt känns det lite ovant och läskigt att dra ner på tempot. Du är så himla van vid att köra på i din vanliga takt men du kan inte längre ignorera din kropp och själ som ber på sina bara knän om att få en paus och hungrar efter din varma omtanke.

 

Det kanske också är så att, även om du verkligen drömmer om en förändring så märker du hur gamla destruktiva vanor och saboterande beteenden lurkar runt hörnet och är redo att fånga dig i sitt grepp. Du vill inte falla tillbaka i gamla mönster, för du vet exakt hur det kommer sluta, men du vet inte heller hur du kan ta dig framåt på ett nytt sätt - mot ett nytt liv. 

 

Under detta Gratissamtal så hjälper jag dig att sätta ord på var du befinner dig och tillsammans målar vi upp en bild av var du verkligen skulle vilja vara.

 

  • Hur skulle du vilja känna dig?

  • Vad skulle du vilja tänka om dig själv?

  • Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut?

Du har bara ett liv, du förtjänar att bli älskad för den du är - inte bara för det du gör eller det du presterar. Jag har hjälpt andra kvinnor och jag skulle älska att få hjälpa dig också. 
 
Ett Nytt & Njutningsfullt Liv är Precis Runt Hörnet. 

Säg JA till Dig Själv!

bottom of page