top of page

Så här säger några kunder om Carolina!

Carolina hjälpte mig att få de sista pusselbitarna på plats så att min livsenergi åter igen kunde börja växa.

Carolina är inkännande och har en fingertoppskänsla för vad hennes klienter behöver där de befinner sig just nu!

Hon har varit min mentor under tre månader och på en så kort tid har hon hjälpt mig med livsomvälvande beslut som att äntligen starta mitt eget företag, hon har utmanat mig både i personlig utveckling men också till att hålla min första föreläsning. Hon har gett mig enkla redskap för att jag ska känna kärlek till mig själv och värdera mig själv högre.

Vi har aldrig träffat varandra och det säger en hel del om hennes sätt att jobba och träffa så rätt.

Om du har minsta tanke på att ta hjälp av en coach, tveka inte att boka in ett samtal med Carolina. Du kommer inte att ångra dig, du kommer bli både dig själv och henne evigt tacksam.

Lottha Lindahl, Norrhult

Önskar du raketbränsle i din spirituella utveckling så ska du anlita Carolina.

 

Hon finns vid din sida över höga berg och djupa dalar. Carolina delar sin visdom och överöser dig med kärlek. Tror på dig och Carolina accepterar hela dig.

 

Allt detta gör Carolina till en ovärderlig själslig healer.

Hanna Böhlin, Beteendevetare I Själslig PT och Hälsocoach

Carolina är fantastisk.

Hon skapar en trygg miljö där alla känslor får finnas. Där det är ok att skoja, skratta och gråta. Det finns inget som känns konstigt utan allt får ha sin tid och plats.

Carolina både coachar och lär. I samspelet skapas en arena för att både upptäcka och lära in nya vanor. Efter varje coachtillfälle fick jag en hel verktygslåda att använda mig av.

 

Att anlita Carolina till coach har gett mig ett helt ny trygghet i att utforska min spirituella sida.

Jenny R Pinheiro

Self Leadership Coach/ Life Spider Coach

Vilken otrolig resa dessa 6 veckor med Carolina varit!

Innan jag träffade Carolina var jag väldigt omedveten om varför jag mådde dåligt. Jag trodde att det berodde på något helt annat än vad det egentligen bottnade sig i. Carolina har en otrolig förmåga att skapa en miljö där man känner sig lugn, förstådd och älskad och på så sätt kan öppna upp sig och låta sig bli ledd av Carolina.

 

Efter dessa 6 veckor har jag fått så mycket klarhet och så mycket självkännedom. Jag känner mig äntligen stabil nog att stå på mina egna ben och kan och vill ta mig allt som kommer min väg! De verktyg som jag fått av Carolina är ovärderliga och jag kommer ta med mig dem livet ut.

//Hanna S

På dessa veckor har jag fått en ny syn på mig själv och mitt liv. Det känns verkligen som att jag fått en ny kärlek för mig själv. Min upplevelse är att Carolina har kraften och kunskapen att se människor där de är och kunde därför möta mig där jag befann mig och ge mig det jag behövde just där och då.

Jag blev mött av en väldigt kärleksfull person som genom sin egen resa hittat insikter som hon använder sig av för att hjälpa andra. Min resa har varit att landa i det som varit, inse att även om den resan varit tuff så har det varit rätt resa för mig.

Jag har fått hjälp att upptäcka mina största rädslor och möta dem på djupet. Carolina fick mig att känna mig trygg och hon fick vara min klippa som gjorde att jag orkade möta mitt eget mörker. Det har gjort att jag har påbörjat att integrera alla sidor hos mig själv som en del av mig. De mörka sidorna är inte längre ngt som jag försöker operera bort utan som får ta plats och accepteras.

Det häftiga med Carolina är att hon fick mig att öppna upp mitt innersta nästan direkt. Hon är så självklar i sig själv och i sin egen trygghet att det gav mig en direkt känsla att jag också kunde vara trygg med henne."

/Cecilia Tegenfeldt

Efter samarbetet med Carolina har jag dels fått mer verktyg att hantera energikrävande situationer i vardagen och dels ett synsätt som för mig gör det lättare att se händelser i ett större sammanhang. Vårt samarbete har också hjälpt mig att påminnas av mina sanna styrkor. Samtalen har inte känts påtvingande utan snarare anpassande efter vad jag behövt.

//Hanna T

”Jag har gjort en fantastisk resa denna tiden jag har haft mina samtal med Carolina.

Jag känner en stor förändring med mig själv Och jag har lärt mig så mycket om mig själv och jag prioriterar mig själv och uppskattar mig själv på ett sätt jag inte gjorde tidigare.

Jag känner mig som en ny och hel människa och kan varmt rekommendera resan man får göra tillsammans med Carolina.

Elin P

"Dessa veckor med ”Njut av Livet” har verkligen gett resultat som jag inte vågat hoppats på. Redan efter endast fyra samtal

WOW! 

Carolina har genuint lyssnat, med full närvaro och stor generositet gett mig kraft att hitta mig själv. Hon är en av få som tagit sig igenom min hårda skal och därmed väckt liv i en trött och förvirrad kvinna. Har aldrig känt mig så förstådd och hjälpt utav någon annan människa. Självkänslan och tron på mig själv har tagit sig till en ny nivå. 

Jag är dig evigt tacksam C!

// Malin”

business-gc782dc045_640.jpg

Jag är så innerligt tacksam att ha fått möta Carolina som omfamnat mig så fint i sin coaching.

Med värme och omtanke har Carolina utmanat och stöttat mig i att bli mer medveten om mina gamla sår och beteendemönster som hindrat mig att stå i min fulla kraft.

Tack för en fantastiskt läkande resa, alla verktyg som jag fått ta del av och för att jag fått väckas till liv på nytt. Nu kan jag börja njuta av livet på riktigt!

//Sandra N

bottom of page