top of page

Spirituellt mentorskap

I sökandet efter din egen väg så har du börjat upptäcka och utforska Andlighet, Livsenergi och Dina Spirituella Gåvor och hungern över att veta mer är stor. Du vill ta klivet över tröskeln, in i en ny värld, och du känner att det skulle vara tryggt att ha någon vid din sida som kan guida dig på din väg. 

Soluppgång på naturen

Att utforska det spirituella kan kännas stort och övermäktigt. Vart ska du börja? Hur hittar du din väg och MÅSTE du verkligen göra som det står i böcker och läran från andliga lärare?!

Visst hade det varit skönt med någon vid din sida som du kan ställa alla tusen frågor och funderingar till.  De frågor du funderat på men inte vet vart du kan vända dig för svar. Bolla tankar, nya insikter och diskutera allt det som du bär på.

Jag vet att jag hade behövt en spirituell mentor vid min sida när jag började att hitta min spirituella väg. Det fanns så mycket information, alla predikade för sin metod för hur man skulle öppna upp, stänga ner, använda stenar eller inte. Det kändes som en djungel och jag var otålig, ville hitta mitt uppvaknande och göra allt "rätt"

Känner du igen dig?

Mitt mentorskap är för dig som vill utforska din spirituella och andliga sida men som inte har behov av coachning.

Under 4 veckor svarar jag på dina frågor och funderingar. Vi kan prata om healing, energier, attraktionslagen, universum, manifestering, meditation, kanalisering, budskap, kort.. Ja listan kan göras lång.

Du kan skicka hur många meddelanden du vill, jag svarar på alla dina meddelanden 1gång per dag via gratis appen VOXER.

Målet med mentorskapet är att du i trygg och kärleksfull energi ska hitta din väg och sanning inom det andliga och spirituella. Våga ställa frågor, testa och prova nya sätt så att du hittar dina gåvor och Ditt sätt att utöva dem.

Din investering: 1999kr

bottom of page