top of page

Stärk din självbild

Väck din Gudomliga självkärlek!

Ta av dig kläderna, ställ dig framför en helkroppsspegel och titta på kvinnan som står framför dig.
Vågar du?
Känner du dig obekväm?

Vilka tankar far genom ditt huvud när du ser dig själv?
Ta på din kropp.
Inte för att vara sexig.
Inte för någon annan.
För din egna skull.
För att väcka kärleken till dig själv.

Allt börjar och slutar med dig själv.

Det spelar ingen roll om du längtar efter en relation, vill stärka den relation du har i dag, manifestera ett överflöd av pengar, nytt jobb, annan livsstil eller vad det kan vara.

Om du inte älskar dig själv, ger dig själv omtanke, villkorslös kärlek och känner ditt värde kommer du inte kunna manifestera din önskan och behålla det. Allt speglas tillbaka till dig och den bild du sänder ut av vem du tror du är och ditt värde.

Ja jag vet att det är utmanande och kanske provocerande.

Du är inte van att se på din kropp med acceptans och kärlek. 

Ditt sanna Jag. Hon är gudomlig, självklar i kärleken och acceptansen till sig själv. Hon ber inte om ursäkt för begär, känslor, valkar, bristningar, ljus eller mörker.

Din självkänsla.'

Hur du ser på dig själv.

Vilka ord du använder när du ser dig själv i spegeln.

När du lyssnar på dina begär, längtan och flöden.

Det är grunden för att skapa livet du älskar!

Tillåta flöden i alla delar av ditt liv. Genom din kropp. Genom din livmoder. Väcka den eld, kvinnlighet, trygghet och gudomlighet som bor inom dig.

Känner du dig vilsen i din kropp och vem du är nu?

Längtar du efter att byta ut klagan och kritik mot kärlek.

Vill du kliva ut ur ditt skal där du försöker att gömma dig, förminska den du är och istället äga den du är.

Ta för dig av livets smörgåsbord. Öppna upp flöden, inte bara i livet utan i ditt kropp. Stå tryggt i din självkänsla.

Då är Väck din Gudomliga självkärlek rätt för dig!

Under 2 månader har du min fulla uppmärksamhet!
Vi börjar varje samtal med en visualisering som skapar kontakt och trygghet i nuet. Därefter bygger vi tillsammans en ny grund, med nya tankar, nya känslor och nya vanor som styr dig mot lugn, mer njutning och framförallt en mer genuin kontakt med dig själv, din kropp och din själ.

3 x 60 min samtal via skype eller messenger

Mellan våra samtal får du Obegränsat med support via voxer och mail under vår tid tillsammans! Vilket betyder att du lättare kan skapa en långsiktig och hållbar livsstilsförändring. Jag finns bara ett meddelande bort vilket ger en trygghet i den förändringsresa som du gör.

Jag är inte som andra coacher du kanske mött som jobbar efter en färdig plan med verktyg de lärt sig genom en köpt utbildning. Jag jobbar alltid intuitivt, känner in dig och dina energier för dagen, hör det du säger mellan raderna och anpassar innehållet efter vem du är och dina behov. Innan varje samtal sätter jag mig i meditation för att släppa taget om min vardag och livet omkring vilket gör att du alltid har min fullständiga uppmärksamhet och närvaro. Jag kan då hålla ett tryggt och kärleksfullt space för dig att komma ihåg vem du är ( när du skalat av namn, etiketter och historia) och vad som är rätt, riktigt och viktigt för dig. Så du kan landa i att du redan nu är en hel, perfekt människa som inte behöver lagas och att du sitter på svaren om vem du är och vad du behöver i ditt liv.

När du jobbar med mig får du ta del av min intuition men också verktyg och övningar som jag själv skapat och använt själv. Som jag fungerar av egen erfarenhet men som också gör att jag förstår dig och de utmaning du kan möta i en övning.

En förutsättning för att du ska få de resultat du önskar är det viktigt att du är villig att göra de övningar du får av mig. Du behöver avsätta tid för både våra samtal, dina övningar och tid för reflektion och insikt.

Din investering 5600kr (möjlighet till delbetalning finns.)

bottom of page