En transformerande kväll med Carolina Zuber - Soul Coach & Healer

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
En transformerande kväll med Carolina Zuber - Soul Coach & Healer. 2/4 Kalmar Stadsbibliotek kl 17:30-19:30
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Du är här av en anledning och det är nu dags att du blir ett med den universella kraft som skapade dig. Den kraft som ger dig kraft att skapa dina egna förutsättningar.
Det här är en kväll för dig som vill minska stressen, tysta surret i hjärna, landa i din kropp så att du hör din själs viskningar.
Jag kommer inte spika hela programmet fören alla anmält sig så att jag kan känna av energierna och vad just Du behöver den här kvällen. Men jag vet att det kommer bli magiskt,  jag kommer ge grupphealing och kanaliserade budskap från min guider.

Det kommer bli en kväll med tankeväckande samtal om livet och dess möjligheter. Om själens röst, drömmar och hur du vågar lita på din magkänsla. Jag delar med mig om mitt liv, mina erfarenheter, hur jag helt förändrade min självbild, mina förutsättningar i livet  och hur jag flyttar min comfortzon för att skapa det liv jag vill leva.

Mitt mål är att du efter kvällen går hem med ett lättare sinne, balanserade energier, kraftfull och fullt medveten om dina oändliga möjligheter. Att du med hjälp av mina guider och din inre vägledning hittat ditt ljus så att du återigen kan skina starkt.

Kalmar Stadsbibliotek den 2/4 -2019 kl 17:30-19:30
Medtag ditt kvitto som biljett.
Payson logo