Jag vill att du ska våga kliva utanför din comfort zone så att du utvecklas. 
Hittar ditt mod och drivkraft för att förstå att allt du önskar är möjligt.
Att du vågar tro på dig själv och stå tryggt i din potential.
Kunna identifiera och höja din energi, omsätta den och skapa  ett ”positivtflöde”.
En ökad medvetenhet om hur du bemöter dig själv och dina medmänniskor.

Carolina Zuber
Möjliggörare, Self empowerment coach, Soul Coach & Intuitive mentor.

Gudinne-Cirklar                    

Du är en smart kvinna som är både medveten och motiverad till en förändring i ditt liv. Jag gissar att du är duktig på att spela charader?! Du har låtsas vara någon annan så länge att du tappat bort dig själv. Det är lätt hänt. Nu känner du att livet inte riktigt blev som du önskat. Den där obehagliga känslan i din kropp som visar att du vill något mer än det du har nu.  Men hur, på vilket sätt och vilket är första steget? Alla frågor känns överväldigande, så  du slår bort din längtan och kör på som vanligt. Så länge har du lyssnat på vad andra människor har för förväntningar på dig och dina val i livet. Jag förstår att du försökt trycka undan den där rösten som uppmanar dig att göra en förändring, för du vill ha ut mer av livet.  I perioder kan du köra på och glömma den där jobbiga känslan, men den kommer alltid tillbaka.  Och jag ska berätta en sak, den kommer inte försvinna förens du börjar vara ärlig mot dig själv och andra. 

Jag kan hjälpa dig att hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Och ge dig verktygen för att kunna ändra ditt mindset. 
Stötta och pusha dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vågar flytta din comfort zone vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större. 
Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din drivkraft. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
Hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Vi jobbar med rätt mindset.

Med mig i din ringhörna kommer du lyckas! Jag hjälper dig att sätta dig i förarsätet så att du gör de val som känns rätt för dig. Jag kommer utmana dig att våga kliva utanför din comfort zone, för att du ska sluta förminska den du är. Jag kommer tro på dig, ge dig utmanande övningar och de verktyg du behöver för att nå resultat. Du kommer kanske uppleva mig som obekväm när jag utamanar dig att göra det som känns jobbigt och svårt. Men det är för att du behöver ändra ditt mindset. Jag är inte här för att bli din bästa kompis som säger det du vill höra. Jag är din möjliggörare som vill att du ska  leva din fulla potential! Om du litar på mig och min kunskap, är engagerad och motiverad till förändring är vi ett vinnande team.  Jag kommer inte ge upp!

View previous campaigns.

Payson logo