InspirationsBloggen! Mina tankar om livet. helt enkelt.

Jag satt en kväll och tittade på ett webinar via datorn.
Allt som kvinnan sa kändes så rätt, det var som att hon pratade direkt till mig. 60min går fort och precis innan allt var slut kom hon med ett erbjudande. Det var en kurs och jag skulle få massa verktyg, övningar, samtal och mycket mycket mer. Om jag beställde samma kväll fick jag ett bra erbjudande och pris.
Åhhh det kändes så rätt i magen, det var verkligen precis det här jag behövde för att komma framåt. Hela kroppen gjorde volter, YES! Nu skulle jag få hjälpen jag behövde och hade saknat.

Så kom då priset. .. ….kr Hjälp! Kan jag lägga så mycket pengar på mig själv och mitt mående?!

Själen sa att det var rätt men så började egot att sätta sprall i huvudet. Skulle jag ha råd?
FÅR jag lägga så mycket pengar på mig själv? Vad ska ANDRA säga? Ja ni förstår och känner säkert igen tankarna.

Men innan egot började göra sig hörd så kändes det ju så rätt och jag behövde verkligen det här. Så innan egot fick för mycket luft under sina vingar lyssnade jag på själen, bokade och betalade direkt. Så nu var det gjort!

Jag trodde jag skulle få ångest, men vet Du?! Jag blev lugn och stolt. Jag vågade, jag vågade lägga pengar på mig själv och på det jag behövde.

Jag Satte mig i soffan bredvid sambon och kramade hans hand, tittade honom i ögonen och sa. Nu har jag köpt en kurs till mig själv. Den var inte billig men jag vet att den kommer ge mig så stort värde.
 
Känner du igen dig? Hur svårt det kan vara att våga ta steget och lägga den där summa på sig själv, ditt mående för att få de verktyg du behöver för att komma vidare. Du vet vad du behöver men att våga boka och ta steget är utmanande. Ofta vet själen precis vad du behöver men egot kommer in och gör dig osäker.

När jag går till frisören brukar jag som de flesta klippa mig, men även lägga lite färg och någon behandling. Det kostar mig runt 2000kr och håller i några veckor.
Något som även är populärt nu är fransförlängning. Jag blev nyfiken och googlade runt lite för att se vad det kostar. Nyinsättning 1.290,00 kr  och påfyllning mellan 600-900kr.
Ingen skulle ifrågasätta varför du lägger de pengarna på utseendet, det gör vi ju alla. Går till frisörer för att må bra och känna oss fina.

Men att lägga samma summa på ditt mående, ditt inre och din personliga utveckling. Det är inte lika självklart. Att lägga samma summa på själen och ditt inre, de verktyg vdu behöver för att vara en bra mamma, sambo, fru, arbetsgivare, anställd, mormor, farmor, syster….. där blir vi ofta osäkra för vi vet inte om vi måste försvara handlingen.

Visst är det spännande hur egot styr och i vad som är okej och vad man inte kan göra.
Jag är så otroligt tacksam att jag vågade boka kursen. Den har betalat sig 20ggr om redan, gett mig insikt, klarhet, en förståelse och ett obetalbart värde. Att få ställa de frågor jag hade och faktiskt få svar, stöttning och en känsla av gemenskap utan någon som dömde mig eller skrattade åt mina frågor. Vilken känsla. Jag fick en kunskap och verktyg som jag kommer bära med mig resten av livet. De växer inte bort som färgen på håret.

Vågar du följa själen eller låter du egot styra Dina beslut!?

Läs hela inlägget »

Hur ska jag göra för att attrahera mer pengar?! Det är nog den vanligaste frågan jag får när det kommer till attraktionslagen. Varför är det så svårt? Här delar jag med mig av min expertis och en övning du kan göra för att höja din vibration så du kan öka flödet in på kontot.

Om du gillar mitt material får du gärna gilla, dela och kommentera. Det ger mig energi att skapa mer material och filmer.

Jag heter Carolina Zuber och jobbar som möjliggörare, Soul coach, spiritual teacher och Self empowerment kick ass coach. Om du gillar denna video och det jag gör får du gärna dela och kommentera, det ger mig energi att fortsätta skapa. Glöm inte att prenumerera på min kanal och följa mig på sociala medier. @carolinazuber.se Mer information om mig och mina tjänster hittar du på min hemsida https://www.carolinazuber.se

www.carolinazuber.se/store

Läs hela inlägget »

Varför vänta till nyår?! Du är värd att vara dig själv fullt ut IDAG!
Är Du en av de kvinnor jag dagligen möter som känner att du inte kan vara dig själv? Att du gett av dig själv till alla andra att du nu glömt vem Du är? Du är motiverad och engagerad i alla andra men känner att Nu är det banne mig Din tur!

Den här kursen är för Dig som känner att;
*Det är dags att höja din självkänsla och börja älska dig själv.
*Du vill bli mer medveten om dina invanda tankemönster och hur de påverkar dina val.
*Du vill förändra ditt mindset och nå dina drömmar.
*Du vill sluta bli påverkad av negativa personer.
*Du vill våga lyssna på Din inre röst och aktivt göra val som känns rätt för Dig! inte alla andra.


E-kursen består av 4 kursbrev där du varje vecka får ett mail med övningar, inspiration och verktyg för att hjälpa Dig bli mer medveten och bryta negativa tankemönster. Du får även tillgång till en sluten grupp där du kan ställa frågor, dela med dig av tankar och där jag finns som ett bollplank. Jag kommer sända live i gruppen för att svara på frågor och inspirera. Du jobbar med övningarna i Din egen takt och behöver aldrig redovisa dina uppgifter.

Kursstart den 2 december. 

"Speciellt relationen till min man har förbättrats jättemycket när jag kunnat se och bryta mönster - "välja rätt sida".
Kursbrevet Vecka 3. Den här övningen gjorde jag först själv och sedan ihop med maken. Det var superkul! Vi hade en jättebra kväll där vi spånade loss om allt möjligt och tänker definitivt fortsätta ha sånt snack varje månad. Nu har vi planerat in semesterar och annat både för den närmsta tiden och framtiden.
Det var en superbra kurs och Du är så himla bra och har även en del i att jag har ändrat på mitt liv och trivs mkt bättre! " /Malin Landegren

”Våga vara lycklig- följ din inre kompass”

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommer snart
Läs hela inlägget »

Hej!
Jag hade tänkt vänta till efter nyår, men jag smygstartar nu genom att öppna TVÅ platser till mitt kraftfulla mentorskap sedan är det stopp fram till nyår.  Är det här tecknet och hjälpen du väntat på? Då säkrar du din plats genom att skicka mig ett mejl.

Känner du att du har ”allt” men är ändå inte lycklig? Lyckas du med det mesta men kommer ändå aldrig riktigt fram? Är du in i märgen trött men vet innerst inne att det finns mer i livet för dig? Jag hjälper kvinnor som vill minska stressen och njuta mer av livet!
Mentorskapet passar dig som är motiverad till en förändring men behöver hjälp med verktyg, stöttning, målbild och någon som ser till att du följer planen. Du vet vad du vill och önskar men behöver mig vid din sida för att pusha dig att ta stegen och flytta din comfort zone.
Du gör jobbet, jag är med dig hela vägen. Jag finns i din ringhörna för att bolla tankar, idéer, beslut, problem, skapa nya vanor, komma med verktyg och pusha dig. Allt för att du ska nå den utveckling och resultat Du önskar.

Jag stöttar och pushar dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större kommer du inse att allt är möjligt.
Du får utforska var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter dig i förarsätet!

Så här säger Linnea Eriksson om hur det är att jobba med mig.
”Med Carolina i din ringhörna finns det verkligen inget som är omöjligt. Hon är en fantastisk lyssnare och hjälper dig att hinder ur nya synvinklar och på så sätt göra dem överkomliga. Hon har ett fantastiskt lugn och en varm närvaro, samtidigt som hon inte låter dig komma undan med ursäkter. Utan med stadig hand leder hon dig i mål. Magiskt!”

Vi hörs vi mejl och om du bokar inom 48timmar erbjuder jag Dig ett specialpris!

Carolina Zuber Mentorskap.
Läs hela inlägget »

Healing vad är det egentligen och hur fungerar det? Jag ställde frågan på mina sociala medier i veckan och 100% ville veta mer. 
Så idag berättar jag vad healing är, hur det fungerar, hur den kan upplevas och hur det går till att få healing på distans. 
jag hoppas att du uppskattar denna korta video och att du får lite mer kött på benen. Kanske vill du tom prova healing för att se hur den kan hjälpa dig?! 

Läs hela inlägget »
delakärlekenvidare
För en stund sedan sände jag live på både facebook och instagram där jag dela med mig av mina tankar kring varför vi i Sverige mår så dålig. 
Vi är det folk i världen som mår sämst. Vi är stressade, utmattade, slutkörda, deprimerade och så fast i illusionen av hur vi tror livet ska vara att vi inte hinner känna eller se. Att stanna upp och känna hur Vi mår, vad vi saknar för att vara lyckliga eller se människorna omkring oss finns inte. 
Så behöver det inte vara! Så jag började fundera på vad JAG kan göra och bidra med för att göra någon annan glad och mer kärleksfull. Vad kan jag göra för att skapa en kedja av kärlek som sprider sig vidare, som ringar på vattnet.  Då fick jag idén om utmaningen #delakärlekenvidare som handlar om små handlingar av kärlek som kan förändra dagen för en annan människa. 

Antar du utmaningen!? 
Tillsammans gör vi jorden till en mer kärleksfull plats där människor känner sig älskade. 
Utmaningen går ut på att göra något positivt och snällt för en annan människa.
Det kan vara allt från att titta någon i ögonen, le och hälsa. Erbjuda sin plats på bussen, tåget, tunnelbanan... Bjuda in någon som lever ensam på lunch, middag, fika. Hålla upp dörren... 
Många bäckar små bidrar till ett vänliga och mer kärleksfullt samhälle där vi ser varandra 
Dela positiva bilder, berättelser, erbjudanden eller tankar under #delakärlekenvidare 

Tillsammans kan vi göra skillnad  Är du med mig?!
Läs hela inlägget »

Ett av mina första jobb efter några års mammaledighet var som kundtjänsmedarbetare. Yes, jag skulle få göra det jag älskade mest, prata i telefonen och hjälpa människor. Jag var så taggad och spänd inför det nya jobbet. Men ganska snart blev jag varse om att det inte handlade så mycket om att hjälpa till utan mer om att sälja. Visst de hade nämnt mål och lite sälj på intervjun och upplärningen. Men jag hade inte kunnat förstå att det enbart handlade om sälja. Allt räknades in, samtalstid, efterbehandling, rast, frånvaro, sälj, nya kunder, gamla kunder... Men aldrig NÖJDA kunder. 

Det jag älskade mest med jobbet var de gånger jag lyckades göra en kund riktigt nöjd och glad. När de verkligen hade fått hjälp och jag hållit allt jag lovat. När jag fick grotta ner mig i vad som hänt, ringa samtal till tekniker, boka och fixa. Det var då jag var i mitt esse. Men det jag var duktig på räknades inte, nej det var tom en dålig egenskap som inte alls uppskattades. Då tjänade vi ju inga pengar. 
Min chef sa till mig på ett utvecklingssamtal. "Carolina, du är en sån här Slow learner"

Läs hela inlägget »

Har du tänkt på att du beter sig olika och mår olika beroende på vilka människor du omger dig med.

Ibland blir man nästan en annan person på tex jobbet, med släkten eller någon bekant.  Man blir nästan som olika personer. Är det stressigt på jobbet när man kommer så räcker det bara med att kliva innanför dörrarna så känner man sig själv stressad. Man brukar ibland säga att man kan ta på stämningen när man kliver in i ett rum, och det är faktiskt sant.

Läs hela inlägget »

Mitt varför.

2008 var det år då min man förlorade kampen mot en obotlig hjärtsjukdom. Han hade då varit allvarligt sjuk i över ett år där mestadels av tiden pendlade mellan hopp och förtvivlan.
Vi var en ung familj, mitt i livet med barn, villa, fredagsmys, charter och heltidsjobb. Det fanns inte så mycket stöd och hjälp att få, vilka bidrag man hade rätt till, alla samtal med försäkringskassan, biståndshandläggare, möten med läkare, ja allt fick vi (jag) ta reda på själva.
Våra barn var små, 3år respektive 5år när Joakim gick bort, jag blev änka innan jag fyllt 30 år.
Istället för att kunna stötta min man, mig själv och barnen i det hemska vi gick igenom fick jag också sköta allt runt omkring. det var möten med läkare, försäkringskassan, kommunen, assistansbolag, intervjuer, mediciner, omläggningar... listan kan göras lång. Allt detta ledde till en utmattningsdepression och PTSD. Jag hade pressat min kropp allt för länge, utan att lyssna på de signaler jag fått. Jag hade inte tid, jag hade inte tid att ta hand om mig själv.

Läs hela inlägget »

Känner Du igen dig?!

Du har en dröm, en vision och framtidsbild. Drömmen om att göra din grej, bli egenföretagare och få känna friheten med arbetstid och upplägg. Visionen är tydlig, du ska bara satsa på det som ger dig energi och den frihet du kommer känna lockar. 

I början är det precis så som du önskar, allt känns på topp och företaget växer. Du sprudlar av energi, är öppen för nya saker, men i tackt med att företaget växer och blir större börjar den där stressen komma smygande. Du känner inte att energin är den bästa, alla måsten blir fler och fler och nu gör du inte alls bara sånt som du älskar. 

Hur blev det så här? Du jobbar ju med det du älskar, men det känns inte bra i magen. Istället för energi känner du dig tung. 

Ofta är det så att man blir så uppfylld av allt det härliga som händer. Kanske har du haft din dröm så länge att när den väl slår in så vill du inte säga nej till något. Man slutar lyssna inåt och börjar säga Ja till saker man tror att man måste göra. 

Läs hela inlägget »
Jag har 3 systrar, vi är helt unika och har olika relationer med varandra. Underbart! 
Min ena lillasyster bodde hos mig när min man var som sjukast. Då fanns hon vid allas sida här hemma, stöttade, lekte, vårdade och levde. 
Det var intensivt i perioder och vi kom varandra så nära. När min man gick bort följde hon med mig ovh barnen hem, bodde hos oss ett tag och hälsade på så ofta hon kunde. Ett otroligt stöd var hon och jag för varandra under de här åren. 
Men hur nära man än är så kan man glida ifrån varandra och ibland är det tom nödvändigt. För när man glider iväg ett tag får man en chans till perspektiv, bearbeta, mogna och växa som individ. 
Vi har aldrig varit osams men varit på olika ställen i våra liv, men en egen inre resa och då  kan energier krocka. 

Jag har alltid varit den som är mer spirituellt lagd, med attraktionslagen, meditationer, energier och universum.  Min syster öppen för det men inte riktigt köpt paketet. För 4 år sedan började hon med yoga och fastnade direkt. Inte bara har hon blivit starkare och fått fina muskler, nej hon har även hittat andningen och det inre. 
Så i helgen när hon kom och hälsade på satt vi tillsammans och pratade på ett helt nytt sätt. Vi pratade om livet, inställning till allt som händer, energier och om att vara här och nu. 
Vi tände ljus, rökelse och bara var. Man kunde känna hur våra energier ställde in sig efter varandra och hur vi andades som enhet. 
Det var verkligen en härlig upplevelse och så givande att få dela detta med min syster. 

Minnen vi haft som bara vi förstår efter den tunga tiden och nu nya minnen med nya redskap som gör att vi tänker på liknande sätt. 
Vilken tacksamhet, 

Läs hela inlägget »

Jag har genom åren haft flera stora förebilder och idoler. De flesta har faktiskt varit starka kvinnor som vågat vara sig själva helt ut och gjort sin grej. Ja jag hade en period med NKOTB, men det ganske snabbt över. Det var inget uträknat eller någon tanke med att jag följde dessa starka kvinnor. Utan det var helt enkelt så att jag drogs till deras energi, kraft och vibration. Jag kände mig kopplad till dem och gör det än idag. 

Den person som följt mig genom hela livet är ....

.... the Queen MADONNA.  Många tycker hon är extrem, att hon spelar på sin sexualitet och är llite mycket. Men jag har alltid kännt en dragning till henne, förstått hennes budskap och det spel hon vill försöka krossa. 
I hennes musik hörde jag andra ord än de hon sjung, jag kände kraften och förstod hur viktigt det är att våga gra sin grej. Det spelar ingen roll om ingen annan än Du förstår din grej eller vad som gör Dig lycklig. Våga säga vad du tycker, våga ha en åsikt, våga gå den väg som känns rätt för Dig. 
För när du vågar vara den Du är på insidan så kommer dörrar och vägar öppna sig som du inte trodde var möjligt. Och då kommer inte andras åsikter, negativa ord eller eventuella nederlag ta på dig så hårt. För du vet att du gör det du kom till denna planet för att göra. Skina på det sätt bara du kan göra, och göra Din grej på Ditt sätt. 

Så plocka fram din idol som du har inom dig och känn styrkan och kraften i att våga vara dig själv. 

Kärlek till dig!
Carolina

Läs hela inlägget »

Den här övningen är superbra att göra när du känner dig stressad, arg, irriterad eller på allmänt dåligt humör. Den hjälper dig att snabbt skifta energi och vibration. 
Klicka på filmen och följ mig gärna på youtube. 

Läs hela inlägget »

Hej Underbara Du! 
Jag hoppas att du har en underbar sommar oavsett väder, början eller slutet av semestern. Värmen har inte infunnit sig riktigt men vad gör det när man får vara ledig och umgås med de man älskar mest. 

Som jag skrivit några gånger tidigare mediterar jag så ofta jag kan, både för att landa i allt runt omkring men också för att lyssna in och stämma av. Som ny entreprenör är det många intryck, tips, råd gör så här och gör absolut INTE så här. Jag vill likna det med när jag fick första barnet Många vill väl men det blir lite mycket. Det är lätt att man tappar sig själv och sin egna väg när man försöker följa alla råd man får längs vägen. Ett råd jag fick var inte prata så mycket om det energiarbete jag gör. För risken var att man inte skulle uppfatta mig som seriös. Så jag lyssnade på det, för självklart vill jag framstå som seriös så jag får kunder. För utan kunder kan jag inte fortsätta med det jag brinner för hur trist det än låter.  Jag har inte tänkt så mycket mer på det men nu kom frågan fram under de senaste meditationerna. Visar jag verkligen vem jag är om jag utesluter vissa delar av mig själv?

Gör jag verkligen MIN GREJ om jag inte kan vara öppen och ärlig med vem jag är? 
Att bygga upp ett förtroende med dig som kund, visa dig vem jag är och hur jag är som person tar tid och är inte alltid lätt. För jag måste via bilder och text försöka ge Dig en bild av mig, min energi och ge dig en glimt av mitt liv. Tänk om jag kunde komma hem till dig. Ta en kaffe i ditt kök och prata, så mycket enklare det hade varit. Då hade du snabbt fått en bild av mig som coach, föreläsare och möjliggörare. 
Men det går inte så jag fortsätter att visa Dig vem jag är, ärligt från hjärtat. 
Det är först då som jag är ärlig mot mig själv och följer mitt kall, min själ. Jag är en energiarbetare där det spirituella är en del av mig och mitt liv. Jag tror på universum, attraktionslagen och att vi är en del av något större. Du och jag är energi. Healing är en del av mina verktyg och jag kan inte riktigt förklara hur eller varför men jag har fått gåvan av en anledning. Jag kan känna av energier, känslor och "se" på djupet, sånt som du själv kanske försöker förtränga. Vissa saker vet jag bara, utan att jag kan förklara. 
Jag är inget medium men jag har en stark intuition och jag är duktig på att känna in energier. 
Det är Jag. 

Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag coachar utifrån positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. Att älta det som varit, det som inte känts bra, inte fungerar är inte min melodi. Jag lägger fokus på det som fungerar i ditt liv, det som känns bra och den energin som höjer dig och för dig framåt. Via min intuition lyssnar jag in på det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och dina verktyg som fungerar för dig. 
Det är så jag coachar. Med öppet hjärta, redo att lyssna utan att döma.  

Jag passar också på att påminna om att det inte är många dagar kvar där du kan köpa nya kursen, nå dina drömmar på 21 dagar med meditation och visualisering. Klicka på länken nedan för att läsa mer. 
Om du inte anmält dig än kan du snabbt göra det här.

Läs hela inlägget »

Jag har varit så tydlig med mina visioner och drömmar. Det har inte funnits tvivel men frustration över att inte nå fram. Jag har inte kunnat förstå varför inte JAG lyckas som är så himla medveten och kan attraktionslagen lika bra som namnen på mina barn.
Men ibland blir man så hemmablind att man inte förstår det självklara. Så fort jag närmade mig en dröm och få de jag önskat har jag blivit rädd och började tvivla.

Jag ska berätta om en händelse så du förstår vad jag menar.

Av en händelse följde jag med några kompisar på en föreläsning med en av Sveriges bästa föreläsare. Efter showen tog jag kontakt med honom då jag kände att jag stod fast i min egna utveckling i just att föreläsa. Han fick se min inspelade föreläsning som ligger på youtube och efteråt bokade vi in ett samtal.  Han gav så mycket energi, glädje och tips. Samtalet avslutades och vi höll kontakten. Efteråt fick jag ett erbjudande och förlag från honom om att föreläsa tillsammans. Vi skulle vara en trio och köra en turné under våren.
Mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen. Åhhhh herregud vad glad jag blev, men också otroligt skräckslagen. Direkt blev jag nervös och tankar som – jag håller inte samma kvalité, -de är proffs och jag en glad amatör, tänk om jag misslyckas, - jag kanske inte vågar, -det är för bra för att vara sant.

Så fort jag tänkte tanken på förslaget blev jag så nervös att jag fick springa till toaletten. Så du förstår ju vilken vibration jag låg på och skickade ut. Inte direkt JA!!! Utan mer, nej för fasen!
Du har nog gissat hur det blev med föreläsningarna. De rann ut i sanden, vi fick inte till en turné och jag blev nästan lättad.
Så även om det här var en STOR dröm jag haft sedan 2008 så klarade jag inte av att hantera den när det kom nära. Jag var inte redo, inte mogen och kände inte att jag klarade av att leva i den.
 
Nu kanske det inte behöver bli så här stort varje gång men jag märker vissa tecken hos mig själv. Att när jag börjar närma mig en dröm och vision så blir jag nervös och skickar ut signaler att jag inte riktigt vågar ta steget. Då når jag ju heller aldrig målet.  För hur mycket man än vill nå visionen och den dröm man har så är det alltid lättare och tryggare att stå kvar i det man har, även om man är olycklig.
Så om du inte når dina drömmar eller känner att når dit du vill så kanske du precis som jag behöver stanna upp och känna efter. Är du redo att ta emot? Tycker du helt ärligt att du förtjänar och vågar ta emot det du önskar? Handen på hjärtat, är du värd att vara lycklig?!

För att hjälpa mig själv med detta skapade jag en meditation med visualisering, och nu får Du chansen att prova den. Det är en online kurs där du får en meditation, övningar, tillgång till en sluten grupp på facebook, inspiration, videoinspelningar och insikter om eventuella blockeringar.

Tycker du det låter intressant så klickar du på knappen nedan!

Läs hela inlägget »
Payson logo