Min resa från änkan med PTSD och utmattningssyndrom till den jag är idag, Carolina.

Mitt varför.

2008 var det år då min man förlorade kampen mot en obotlig hjärtsjukdom. Han hade då varit allvarligt sjuk i över ett år där mestadels av tiden pendlade mellan hopp och förtvivlan.
Vi var en ung familj, mitt i livet med barn, villa, fredagsmys, charter och heltidsjobb. Det fanns inte så mycket stöd och hjälp att få, vilka bidrag man hade rätt till, alla samtal med försäkringskassan, biståndshandläggare, möten med läkare, ja allt fick vi (jag) ta reda på själva.
Våra barn var små, 3år respektive 5år när Joakim gick bort, jag blev änka innan jag fyllt 30 år.
Istället för att kunna stötta min man, mig själv och barnen i det hemska vi gick igenom fick jag också sköta allt runt omkring. det var möten med läkare, försäkringskassan, kommunen, assistansbolag, intervjuer, mediciner, omläggningar... listan kan göras lång. Allt detta ledde till en utmattningsdepression och PTSD. Jag hade pressat min kropp allt för länge, utan att lyssna på de signaler jag fått. Jag hade inte tid, jag hade inte tid att ta hand om mig själv.

Vem var jag Nu?
Under en så lång tid hade jag varit anhörig, vårdare, administratör, mamma, fru... att jag inte visste vem Carolina var. Jag visste inte vad jag tyckte om, vad jag hade för intressen eller vad jag ville med livet. Jag hade tappad bort mig själv och resan för att hitta nya Carolina tog tid. Inte skulle jag bara bearbeta sorgen, allt praktiskt runt omkring, barnen och deras sorg. Jag var tvungen att lära känna mig själv igen.
Istället för att vara ärlig mot mig själv och ge mig tid gjorde jag om mig själv åter igen, i ett försöka att passa in. Jag ville vara som alla andra, jag ville ha en vanlig familj, inte vara änkan. Så jag gjorde om mig, spelade teater och försökte leva upp till en person som inte var jag. 

Inte blev jag lycklig och charaden höll i några år, Jag var inte lycklig någonstans och allt började rasa igen. Magkänslan hade under dessa år skrikigt högt.. SLUTA LJUGA FÖR DIG SJÄLV!!! Men det är inte lätt att bara sluta, även om man inte mår bra. För vem var jag nu då? Vem var jag igen? Jag hade ju fortfarande inte hittat den riktiga Carolina, som var mig själv fullt ut.  Sen gick det inte längre, jag förtjänade att vara lycklig fullt ut. Jag behövde leva MITT LIV, på mitt sätt. 

Jag var tvungen att bryta upp, flytta och köpa något eget, något som var mitt och barnens där VI fick bestämma hur saker skulle vara. 
Det blev min nya start och ett steg följs av fler. Ju bättre och gladare jag blev ju lättare gick det att följa den inre rösten. 
Här är jag nu! Ärlig mot mig själv, följer mitt hjärta och låter själen styra. Aldrig går jag tillbaka.
För mig var det rätt väg att gå med att flytta, med det finns inget facit och en väg som fungerar för alla. 

Det här är mitt varför...varför jag vill hjälpa andra "duktiga kvinnor som tappat bort sig själva. För VI fötjänar att vara lyckliga, på insidan. 

Carolina


Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, vägleda och guida, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag jobbar utifrån mina egna erfarenheter, positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. 

Via min intuition tonar jag in det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och de verktyg som fungerar för dig. 

Det är så jag jobbar. Med öppet hjärta, redo att lyssna utan att döma. Tillsammans hittar vi de verktyg du behöver för att hitta vem Du är! 

Vägledande samtal och paket från 850kr

Gratis introduktionssamtal för att du ska få en känsla av vem jag är, hur jag jobbar och känna dig trygg. '


 


 Jag hjälper Dig att hitta verktygen som passar dig och som hjälper dig att leva Ditt bästa liv. För det är Du värd!


... det är Du som gör arbetet! Jag finns vid din sida med min kunskap och verktyg, men vilket resultat du når är upp till Dig.

Paketen är individanpassade efter ditt företag och Dina behov. Hör av dig för gratis samtal och kostnadsförslag.

Vad roligt att du är nyfiken på Kvinno-Cirkeln!

Syftet är att Du ska få en möjlighet att komma närmre Dig själv och finna din inre kraft!
I varm och god gemenskap träffas vi och har vad man kan kalla "Vårda själen" kväll. 

Är du nyfiken på detta med meditation, attraktionslagen och hur Du enkelt kan börja förändra ditt liv!?
Innehållet kommer vi överrens om utifrån Dina/era önskemål

Payson logo