Carolina Zuber - det här är min historia"Har du "allt" men känner dig ändå inte lycklig?
Lyckas du med det mesta men kommer ändå aldrig riktigt fram?
Är du in i märgen trött och vet innerst inne att det finns mer?
Jag har varit där och vänt, jag kan visa Dig vägen ut."
Jag heter Carolina Zuber, bor med sambo, 3 barn och hundar i Mönsterås, Småland.

Fina härliga Du!
Jag har varit på botten, långt där nere där allt känns som det svartaste hål. Där ångesten kryper så nära att man tror att man ska bli uppäten och aldrig mer komma tillbaka. Jag kände mig så otroligt ensam och rädd, hur skulle jag orka. Att orka komma upp på morgonen, få iväg barnen till dagis och skolan, orka ta tag i hemmet och se till att alla fick mat på bordet. Minsta gnäll och bråk från barnen gjorde att jag nästan bröt ihop. Från jobbet fick jag alltid höra att jag var stark, min man var svårt hjärtsjuk vid den här tidpunkten. Jag kände pressen att vara den där starka frun, mamman, arbetskamraten och anhörig. Utåt sett var jag stark, jag klarade ut alla situationer jag ställdes inför och lyckades alltid ro allt i land. Problem? Ja men det löser jag!

Men kroppen orkar inte hur mycket som helst. Jag fick alla varningssignaler, men jag lyssnade inte. Jag hade inte tid, jag hade inte tid! Så när min man avled så kollapsade jag, den berömda väggen slog till hård och skoningslöst. Periodvis var jag förlamad, av utmattning och sorg. Att få upp barnen till dagmamman tog alla krafter och när jag lämnat dem så la jag mig. Jag kunde inte sova trots att jag var så trött att jag kunde svimma men jag var så stressad och uppe i varv. Jag var verkligen på botten och vägen upp var inte självklar.
Men något inom mig vägrade slockna, en känsla av det måste finnas en mening med allt man går igenom. Jag har alltid haft en känsla av att mitt liv inte kommer vara 7-16 där varje dag är en andra lik. Och tro mig det har verkligen inte varit en rak väg.

Varför vägleder jag Modiga och Medvetna Kvinnor?

Jag har alltid haft en känsla av att livet är obegränsat av möjligheter, det är endast vi själva som sätter gränserna för hur vi vill leva och vad vi kan uppnå. Attraktionslagen har alltid varit en del av mitt liv och jag har lyckats manifestera allt från mina barn, till kärlek, boende, arbeten och pengar.  Jag har alltid lyckats vända mina motgångar till en styrka och något jag kan använda för att växa som människa. Sorgen efter min man som gick bort blev en styrka att hjälpa andra anhöriga mitt i livet. En påminnelse om att livet är skört och det gäller att ta hand om det vi har, här och nu. Istället för att gräva ner mig i sorgen och varför vi nu inte får leva tillsammans så är jag otroligt tacksam för alla de år vi fick tillsammans. Tacksam för våra två barn vi fick och alla minnen som jag ömt vårdar. Att bli änka vid 29år ser jag som en styrka och är tacksam för påminnelsen om att jag klarar mycket mer än jag kunde tro. Bara vi vågar tro på oss själva, kliver utanför vår comfort zone och tydligt agerar efter visionen är livet fullt av möjligheter. Jag kan hjälpa dig att också nå din fulla potential.

Hur kan Jag hjälpa och stötta Dig?

Alla erfarenheter jag fått hittills i mitt liv använder jag nu när jag coachar, vägleder och föreläser.
Mina erfarenheter och de resor jag gjort gör att jag förstår Dig. Jag kan sätta mig in i de känslor du känner och hur du mår. För jag har varit där. Det går inte att läsa sig till dessa erfarenheter, förståelsen, de enorma känslorna man går igenom i livet. 
Att få dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa andra som kämpar för att få vardagen att gå ihop. Som känner att livet måste vara mer än att stressa, jobba, städa och känna sig slutkörd är helt otroligt. 

För trots allt hemskt vi går igenom finns det alltid något positivt att se fram mot. Vi kan alltid välja hur vi ser på motgångar, sorg, besvikelse… Jag hjälper Dig att hitta verktygen som passar dig och som hjälper dig att leva Ditt bästa liv. För det är Du värd!

Med kärlek 
Carolina

Linnea Eriksson Dinomite Media
Payson logo