En transformerande kväll med Carolina Zuber , Soul Coach & healer

Mitt liv från introvert HSP till ett modigt lejon, redo att ta mig an världen på mitt sätt!

Jag har alltid älskat att stå på scen, dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa. Jag har gjort de traditionella föreläsningarna där jag står på scen och levererar ett inövat program för att leverera ett värde. Men senaste tiden har jag mött ett motstånd till att hålla föreläsningar på det traditionella sättet och därför har jag inte föreläst på över 1 år.
Det har funnits en längtan skapa utifrån mitt inre, en transformerande kväll med energier, samtal från hjärtat och healing på mitt sätt. Jag har varit osäker på om Sverige varit redo för detta. Enda sättet att få veta är genom att prova.


Du är här av en anledning och det är nu dags att du blir ett med den universella kraft som skapade dig. Den kraft som ger dig kraft att skapa dina egna förutsättningar.
Det här är en kväll för dig som vill minska stressen, tysta surret i hjärna, landa i din kropp så att du hör din själs viskningar.
Jag kommer inte spika hela programmet fören alla anmält sig så att jag kan känna av energierna och vad just Du behöver den här kvällen. Men jag vet att det kommer bli magiskt och jag kommer ge grupphealing och kanaliserade budskap från min guider.

Det kommer bli en kväll med tankeväckande samtal om livet och dess möjligheter. Om själens röst, drömmar och hur du vågar lita på din magkänsla. Jag delar med mig om mitt liv, mina erfarenheter, hur jag helt förändrade min självbild, mina förutsättningar i livet  och hur jag flyttar min comfortzon för att skapa det liv jag vill leva.

Mitt mål är att du efter kvällen går hem med ett lättare sinne, balanserade energier, kraftfull och fullt medveten om dina oändliga möjligheter.

Jag heter Carolina Zuber och arbetar som Möjliggörare, Soul Coach och healer. Jag älskar att hjälpa modiga och medvetna kvinnor att hitta sin inre röst och drivkraft så att de kan stå i sin fulla sanning. Världen behöver fler kvinnor som lyser och  vågar göra sin grej!

Carolina Zuber Soul Coach och möjliggörare

Jag känner mig särskilt kallad att arbeta med kvinnor. Därför ber jag dig som är man att fundera om du har någon kvinna i din närhet som du vill vidarebefordra inbjudan till?
Varmt tack för din omtanke!

En transformerande kväll med Carolina Zuber - Soul Coach & Healer - En transformerande kväll med Carolina Zuber - Soul Coach & Healer. 2/4 Kalmar Stadsbibliotek kl 17:30-19:30

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Slutsåld

Vill du att jag kommer till Din stad och föreläser?! Varmt välkommen med en förfrågan så bokar vi in ett datum. 
Melj info@carolinazuber.se

Payson logo