Bli ett med den universella kraft som skapade dig. den kraft som ger dig kraft att skapa dina egna förutsättningar.

Du är en smart kvinna som är både medveten och motiverad till en förändring i ditt liv. Jag gissar att du är duktig på att spela charader? Du har låtsas vara någon annan så länge att du tappat bort dig själv. Det är lätt hänt. Nu känner du att livet inte riktigt blev som du önskat. Den där obehagliga känslan i din kropp som visar på att du vill något annat än det du har nu.  Men hur, på vilket sätt och vilket är första steget? Så länge har du lyssnat på vad andra människor har för förväntningar på dig och dina val i livet. Jag förstår att du försökt trycka undan den där rösten som uppmanar dig att göra en förändring för att du vill ha ut mer av ditt liv!.  I perioder kan du köra på och glömda den där jobbiga känslan, men den kommer alltid tillbaka.  Och jag ska berätta en sak, den kommer inte försvinna förens du börjar vara ärlig mot dig själv och andra. 

Carolina Zuber Möjliggörare och Soal Coach

♦ Paket 1.
2st Samtal online, via telefon eller på mitt kontor  2300kr inkl moms. Nya kunder rekomenderar jag 2 samtal, därefter går det naturligtvis bra att köpa enstaka samtal.

Paket 2.
 5 för 4. Samtal online, via telefon eller på mitt kontor 4400 kr inkl moms.
Du betalar för 4 samtal och får 5e samtalet gratis.

Skriv till mig Carolina så kan vi boka in ett gratis samtal på 15minuter så du får känna in om jag är rätt för dig. 

Jag kan hjälpa dig att hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Och ge dig verktygen för att kunna ändra ditt mindset. 
Stötta och pusha dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vågar flytta din comfort zone vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större. 
Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din drivkraft. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
Hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Vi jobbar med rätt mindset.

Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma. Självklart har jag tystnadsplikt!
Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, vägleda och guida, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag jobbar utifrån mina egna erfarenheter, positivt tänkande, attraktionslagen och min intuition. 

Via min intuition tonar jag in det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och de verktyg som fungerar för dig. 

Payson logo