"När din själ läker och väcks till liv, stiger en kraftfull kvinna fram med en hållbar energi"

Via min starka intuition tonar jag in och hör vad du säger mellan raderna. Jag speglar och utmanar dig så att du hittar Din röst. Så att du kan leva Ditt liv!

Du känner en längtan efter;

  • Att känna energi, glädje och kraft! Det är utmattande att försöka vara någon annan än den du på riktigt är
  • Hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, vågar säga nej och vara rädd om din energi.
  • Att utforska och lära dig mer om din spirituella sida utbildar jag inom healing, energier, kristaller, meditation, rökelser och ritualer.
  • Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv.  När du utforskar ditt undermedvetna kan du ändra berättelsen om dig själv och varför du agerar som du gör. Samt hitta verktygen för att kunna ändra ditt mindset
  • Stötta och pusha dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vågar flytta din comfort zone vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större. 
  • Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
  • Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din självkänsla. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
  • Driva företaget på Ditt Sätt. När du är trygg i vem du är, din drivkraft och ledord. Då drar du till dig de rätta kunderna med lätthet.


Skriv till mig Carolina så bokar vi in ett gratis samtal så du får känna in om jag är rätt för dig. 

Vi är alla unika individer med olika behov och ryggsäckar, därför har jag tagit bort mina färdiga paket.  Vi börjar med ett första gratis samtal där jag tonar på din energi, vad Du behöver och på vilket sätt vi ska jobba framåt. Det kan vara healing blandat med samtal, fysiska träffar och olika övningar. Efter första samtalet skapar jag ett unikt paket för dig som jag skickar tillsammans med ett prisförslag.

Låt mig berätta...

2008 kraschade mitt liv när jag blev änka,  vilket ledde till en utmattningsdepression. Jag hade pressat min kropp allt för länge, utan att lyssna på de signaler jag fått. Jag hade inte haft tid att ta hand om mig själv. Jag inte visste vem Carolina var. Jag visste inte vad jag tyckte om, vad jag hade för intressen eller vad jag ville med livet. Jag hade tappad bort mig själv och resan för att hitta nya Carolina tog tid. Jag var tvungen att lära känna mig själv igen.

Men istället för att vara ärlig mot mig själv och ge mig tid försökte jag att passa in. Så jag gjorde om mig själv, spelade teater och försökte leva upp till en person som inte var jag. 
Inte blev jag lycklig och charaden höll i några år, Magkänslan hade under dessa år skrikigt högt.. SLUTA LJUGA FÖR DIG SJÄLV!!! Men det är inte lätt att bara sluta, för vem var jag nu då? Vem var jag igen? Jag hade ju fortfarande inte hittat den riktiga Carolina.

Jag var tvungen att bryta upp med alla gamla invanda tankar och beteenden. De gamla rösterna och rädslan som byggt ett bo i min hjärna.  Jag gjorde ett aktivt val och bestämde mig för att jag skulle välja mitt liv, inte vara en medpassagerare. 
Det blev min nya start och ett steg följs av fler. Ju bättre och gladare jag blev ju lättare gick det att följa den inre rösten, flytta min Comfort Zone och våga vara mig själv. 
Här är jag nu! Ärlig mot mig själv, följer mitt hjärta och låter själen styra. Aldrig går jag tillbaka.

Kan du känna igen dig i min historia?

Då är du inte ensam. Kanske har du gått igenom en stor livskris och det är lätt att livet snurrar på i snabbare takt utan att du hinner stanna upp och reflektera. 
Jag vet hur det är med barn, aktiviteter, jobb, matlagning, hus & hem och den inre stressen.
Det är okej, du är okej. Du har fortfarande möjligheten att stanna upp och göra aktiva val som hjälper dig att våga vara den Du är.  Tillsammans hittar vi dina styrkor och de verktyg som fungerar för dig i vardagen.
Carolina

Här är jag nu, en närvarande företagare med själ och hjärta.

2016 var jag tillbaka på jobbet efter min mammaledighet. Ett bra jobb med härliga arbetskamrater, helt okej lön, bra arbetstider och ledigt under jul och de bästa veckorna under sommaren. Vad kunde jag klaga på?  Jag borde känt mig taggad att komma tillbaka och tacksam att jag hade denna tjänst. En fast anställning på 100%.
Men någon inom mig kände en längtan av att våga göra något annat. Att våga ta steget att jobba på mina villkor, men de kunder som gav mig energi och på det sätt som passade mig och min familj. För i alla år hade jag lämnat mina barn först på morgonen och hämtat bland de sista. Det var ingen skönt känsla, för jag hade inte skaffat mina barn för att andra skulle vara de som mest umgicks med dem.
Så jag bad om tjänstledigt, att få gå ner först till 75% och sedan till 50%. Vilken känsla, nu var jag på gång. det kändes så lätt samtidigt som jag hade svårt att bolla både min anställning och att komma igång med mitt företag.  

Men så en kväll när jag och sambon satt i soffan, pratade om livet och framtiden sa han plötsligt. Jag tycker du ska säga upp dig! Du behöver släppa ankar så att du kan flyga och bli den du längtar efter, den du är menad att vara.
Jag satt helt förstenad och fåglar kunde flyga in och ut genom min mun.  Vad sa han precis?! Sa han att jag skulle säga upp mig? Hörde jag rätt? Orden landade och jag fylldes av värme och kärlek. JA! Så rätt det kändes och det bubblade i kroppen som om jag hade vunnit största vinsten. Allt kommer att lösa sig.

Med starka och modiga steg klev jag in hos chefen, satte mig ner och log. -Jag behöver prata med dig. Jag säger upp mig! 
Jag var tydlig med vad jag ville och vad som kändes rätt. Medan jag satt där fylldes kroppen av bubblor och jag kände mig som en kolsyrad dricka man skakat.  Jag dragit vinsten och så rätt det kändes.

Nu sitter jag här och driver Mitt företag på Mitt sätt. Med kunder som Jag väljer, skapar mina tjänster på Mitt sätt och har en helt annan frihet. Jag är närvarande i mina barns liv, jag är närvarande i mitt egna liv och jag har en ny frihet.
Jag vågade, jag tog chansen och jag gick min väg.
Skriv till mig Carolina så kan vi boka in ett gratis samtal. 

Via min intuition tonar jag in på det du säger och skapar ett unikt paket för Dig!

Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma. 
Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, vägleda och guida, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag jobbar utifrån mina egna erfarenheter, positivt tänkande, attraktionslagen och min starka intuition. 

Via min intuition tonar jag in på det du säger på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och de verktyg som fungerar för dig. 
Självklart har jag tystnadsplikt!

Vi är alla unika individer med olika behov och ryggsäckar, därför har jag tagit bort mina färdiga paket.  Vi börjar med ett första gratis samtal tonar jag in på vad Du behöver och på vilket sätt vi ska jobba framåt. Det kan vara healing blandat med samtal, fysiska träffar och olika övningar. Efter första samtalet skapar jag ett unikt paket för dig som jag skickar tillsammans med ett prisförslag.

Alexandra J. B
Payson logo