Frihet

Fri från begränsande tankar.
Workbook, samtal, healing och vägledning med tarotkort

För Dig som vill hitta din inre styrka och kraft. Som behöver träna upp självkänslan och våga börja lyssna på din inre kompass. För att just DU ska kunna leva det liv du önskar, det liv du är skapad för.

Frihet är för Dig som är motiverad till en förändring i ditt liv.  Som är beredd att gå all in, avsätta tid för övningar, samtal och ta fullt ansvar för Din utveckling. 

Hur kan jag vara så säker på att Frihet kommer göra skillnad för dig?
Därför att just de här övningarna och verktygen hjälpte mig när jag blev änka, utbränd, sjukskriven och helt hade tappat bort mig själv. Det är mycket tack vare dessa övningar som Du nu får ta del av, som gjorde att jag står här idag. Stark och trygg i vem jag är, med en frihet att skapa mina egna förutsättningar.

 • Du  känner längtan efter att höja din självkänsla och börja älska dig själv.
 • Du vill bli mer medveten om dina invanda tankemönster och hur de påverkar dina val.
 • Du vill förändra din vardag och nå dina drömmar.
 • Du vill sluta bli påverkad av negativa personer.
 • Du vill våga lyssna på Din inre röst och aktivt göra val som känns rätt för Dig! inte alla andra.
 • Du vill ha lättare till att hitta glädjen och känna en lätthet i vardagen.

2008 kraschade mitt liv när jag blev änka, vilket ledde till en utmattningsdepression och jag blev sjukskirven. Jag hade pressat min kropp allt för länge, utan att lyssna på de signaler jag fått. Jag hade inte haft tid att ta hand om mig själv. Jag inte visste vem Carolina var. Jag visste inte vad jag tyckte om, vad jag hade för intressen eller vad jag ville med livet. Jag hade tappad bort mig själv och resan för att hitta nya Carolina tog tid. Jag var tvungen att lära känna mig själv igen.

Men istället för att vara ärlig mot mig själv och ge mig tid försökte jag att passa in. Så jag gjorde om mig själv, spelade teater och försökte leva upp till en person som inte var jag. 
Inte blev jag lyckligare och charaden höll i några år, Magkänslan hade under dessa år skrikigt högt.. SLUTA LJUGA FÖR DIG SJÄLV!!! Men det är inte lätt att bara sluta, även om man inte mår bra. För vem var jag nu då? Vem var jag igen? Jag hade ju fortfarande inte hittat den riktiga Carolina.
 

Kan du känna igen dig i min historia?

Då är du inte ensam. Kanske har du gått igenom en stor livskris och det är lätt att livet snurrar på i snabbare takt utan att du hinner stanna upp och reflektera. 
Jag vet hur det är med barn, aktiviteter, jobb, matlagning, hus & hem och den inre stressen.
Det är okej, du är okej. Du har fortfarande möjligheten att stanna upp och göra aktiva val som hjälper dig att våga vara den Du är.  Tillsammans hittar vi dina styrkor och de verktyg som fungerar för dig i vardagen.

Kan jag lova att Du når dina mål och märker en förändring i Ditt liv efter kursen? 
Ja om Du är engagerad och avsätter tid för samtal och övningarna!
Hur kan jag vara så säker på att de här verktygen kommer göra skillnad för dig?
Därför att just de här övningarna och verktygen hjälpte mig när jag blev änka, utbränd, sjukskriven och helt hade tappat bort mig själv. Det är mycket tack vare dessa övningar som Du nu får ta del av, som gjorde att jag står här idag. Stark och trygg i vem jag är, med en frihet att skapa mina egna förutsättningar.

Jag ger dig verktygen men det är upp till dig att göra jobbet och använda verktygen på bästa sätt.  Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma.

Under 8 veckor kommer du:

 • Träna på att stärka din självkänsla.
 • Älska och acceptera dig själv precis som du är.
 • Förstå att lyckan finns inom dig själv.
 • Bli medveten om dina mål och drömmar.
 • Hitta din intution och inre kompass.
 • Lära dig att lyssna på rösten inom dig som vill Ditt bästa.
 • Bli medveten om dina invanda mönster och tankar.
 • Verktyg för att våga tro på dina drömmar.
 • Förvända dig det bästa liv.
 • Bryta negativa tankar och ilska.
 • Ändra ditt mindset

Din investering

1-2 timmar varje vecka för samtal samt uppgifter, för din utveckling.
6500kr, med möjlighet till delbetalning.

Vad du får!

Workbook Frihet. Fri från begränsande tankar.
5 st Övningar, inspiration och verktyg för att hjälpa dig bli medveten om ditt nuvarande mindset och bryta de negativa och begränsande mönster du har idag. Du kommer öka din självmedvetenhet, höja din självkärlek och hitta tillbaka till den universiella kraft som skapade dig. Den kraft som ger dig kraft att skapa dina egna förutsättningar. 

Healingbehandling på distans - 30min.
Under första veckan kommer du få healing på distans. detta för att balansera dina energier i kroppen. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp. Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv.

Soul talk -Samtal från hjärtat
Genom övningarna sår frön och du kommer nu få lära dig att vattna, ge kärlek och hitta tillit till att de kommer gro.  Varannan vecka bokar vi in ett samtal på 60min via skype eller telefon. Här får dina tankar en chans att göra sig hörda och jag lyssnar med öppet hjärta utan att döma.  Under samtalet har du en chans att gå djupare in i varje övning, sätta ord på dina rädslor eller motstånd som du garanterat kommer uppleva. Det är nämligen egot som inte vill att du ska utvecklas och gör allt för att du ska tvivla på dig själv. men genom samtalen kommer vi tillsammans att genomskåda egots spel.

Ditt budskap från universum.
Ibland, eller ganska ofta har vi en tydlig bild av vad vi tror är det absolut bästa för oss. Vilken väg vi vill gå, på vilket sätt saker ska ske och i vilken ordning vi vill att saker ska hända.
När vi släpper taget om den plan vi själva satt upp och litar till att Universum alltid håller oss om ryggen och alltid guidar oss. Ja då sker mirakler snabbare än vi ser.
Jag kommer göra en läggning för dig som jag skickar till den mejl du angav när du anmälde dig. Budskapen korten ger dig kommer vara det du behöver veta här och nu för att komma vidare.

Payson logo