"När du prioriterar dig själv och ditt eget mående påverkar du även människorna omkring dig.  Det blir som ringar på vattnet av positiv energi."

Du känner en längtan efter;

  • Hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
  • Att utforska och lära dig mer om din spirituella sida utbildar jag inom healing, energier, kristaller, meditation, rökelser och ritualer.
  • Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Och ge dig verktygen för att kunna ändra ditt mindset. 
  • Stötta och pusha dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vågar flytta din comfort zone vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större. 
  • Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
  • Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din självkänsla. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
  • Driva företaget på Ditt Sätt. När du är trygg i vem du är, din drivkraft och ledord. Då drar du till dig de rätta kunderna med lätthet.


Skriv till mig Carolina så bokar vi in ett gratis samtal så du får känna in om jag är rätt för dig. 

Låt mig berätta...

2008 kraschade mitt liv när jag blev änka,  vilket ledde till en utmattningsdepression. Jag hade pressat min kropp allt för länge, utan att lyssna på de signaler jag fått. Jag hade inte haft tid att ta hand om mig själv. Jag inte visste vem Carolina var. Jag visste inte vad jag tyckte om, vad jag hade för intressen eller vad jag ville med livet. Jag hade tappad bort mig själv och resan för att hitta nya Carolina tog tid. Jag var tvungen att lära känna mig själv igen.

Men istället för att vara ärlig mot mig själv och ge mig tid försökte jag att passa in. Så jag gjorde om mig själv, spelade teater och försökte leva upp till en person som inte var jag. 
Inte blev jag lycklig och charaden höll i några år, Magkänslan hade under dessa år skrikigt högt.. SLUTA LJUGA FÖR DIG SJÄLV!!! Men det är inte lätt att bara sluta, för vem var jag nu då? Vem var jag igen? Jag hade ju fortfarande inte hittat den riktiga Carolina.

Jag var tvungen att bryta upp med alla gamla invanda tankar och beteenden. De gamla rösterna och rädslan som byggt ett bo i min hjärna.  Jag gjorde ett aktivt val och bestämde mig för att jag skulle välja mitt liv, inte vara en medpassagerare. 
Det blev min nya start och ett steg följs av fler. Ju bättre och gladare jag blev ju lättare gick det att följa den inre rösten, flytta min Comfort Zone och våga vara mig själv. 
Här är jag nu! Ärlig mot mig själv, följer mitt hjärta och låter själen styra. Aldrig går jag tillbaka.

Kan du känna igen dig i min historia?

Då är du inte ensam. Kanske har du gått igenom en stor livskris och det är lätt att livet snurrar på i snabbare takt utan att du hinner stanna upp och reflektera. 
Jag vet hur det är med barn, aktiviteter, jobb, matlagning, hus & hem och den inre stressen.
Det är okej, du är okej. Du har fortfarande möjligheten att stanna upp och göra aktiva val som hjälper dig att våga vara den Du är.  Tillsammans hittar vi dina styrkor och de verktyg som fungerar för dig i vardagen.
Carolina

Här är jag nu, en närvarande företagare med själ och hjärta.

2016 var jag tillbaka på jobbet efter min mammaledighet. Ett bra jobb med härliga arbetskamrater, helt okej lön, bra arbetstider och ledigt under jul och de bästa veckorna under sommaren. Vad kunde jag klaga på?  Jag borde känt mig taggad att komma tillbaka och tacksam att jag hade denna tjänst. En fast anställning på 100%.
Men någon inom mig kände en längtan av att våga göra något annat. Att våga ta steget att jobba på mina villkor, men de kunder som gav mig energi och på det sätt som passade mig och min familj. För i alla år hade jag lämnat mina barn först på morgonen och hämtat bland de sista. Det var ingen skönt känsla, för jag hade inte skaffat mina barn för att andra skulle vara de som mest umgicks med dem.
Så jag bad om tjänstledigt, att få gå ner först till 75% och sedan till 50%. Vilken känsla, nu var jag på gång. det kändes så lätt samtidigt som jag hade svårt att bolla både min anställning och att komma igång med mitt företag. 
Under många månader brottades jag med mig själv, mina tankar och känslor. Jag ville säga upp mig, men företaget gick inte alls med vinst och skulle vi klara oss utan min lön. Med hus, 3 barn, några hundar, en katt och två bilar fanns det ett behov av två inkomster. Så jag vågade inte ta steget, utan körde vidare med 50-50. 

Men så en kväll när jag och sambon satt i soffan, pratade om livet och framtiden sa han plötsligt. Jag tycker du ska säga upp dig! Du behöver släppa ankar så att du kan flyga och bli den du längtar efter, den du är menad att vara.
Jag satt helt förstenad och fåglar kunde flyga in och ut genom min mun.  Vad sa han precis?! Sa han att jag skulle säga upp mig? Hörde jag rätt? Orden landade och jag fylldes av värme och kärlek. JA! Så rätt det kändes och det bubblade i kroppen som om jag hade vunnit största vinsten. Allt kommer att lösa sig.

Med starka och modiga steg klev jag in hos chefen, satte mig ner och log. -Jag behöver prata med dig. Jag säger upp mig! 
Chefen satt nu chockad med fåglar flygandes ur hens mun. -Va, ne eller va! Ska du sluta, nej det får du inte göra. Eller jo det får du men så tråkigt. Vill du inte ha tjänstledigt istället?
Jag var tydlig med vad jag ville och vad som kändes rätt. Medans jag satt där fylldes kroppen av bubblor och jag kände mig som en kolsyrad dricka man skakat.  Det kändes som jag dragit vinsten igen och så rätt det kändes. 
-Har du kunder nu så du kan ta ut lön?
-Nej, men det kommer lösa sig. Jag måste göra det här, jag måste ta chansen och prova. För min skull, för min familjs skull och för framtiden.

Nu sitter jag här och driver Mitt företag på Mitt sätt. Med kunder som Jag väljer, skapar mina tjänster på Mitt sätt och har en helt annan frihet. Jag är närvarande i mina barns liv, jag är närvarande i mitt egna liv och jag har en ny frihet.
Jag vågade, jag tog chansen och jag gick min väg. Jag sa upp mig från den tjänst som alla tyckte var perfekt, tryggeheten.
Men det jag har nu är så mycket bättre.
Skriv till mig Carolina så kan vi boka in ett gratis samtal på 15minuter så du får känna in om jag är rätt för dig. 

Alexandra J. B
Payson logo