Målet med Sann är att du ska:
*Våga kliva utanför din comfort zone och utmana både dig själv och andra.
*Hitta ditt mod och drivkraft för att förstå att allt är möjligt.
*Att du vågar tro på dig själv och stå tryggt i din potential.
*Kunna identifiera och höja din energi, omsätta den och skapa  ett ”flöde”.
*En ökad medvetenhet om hur du bemöter dig själv och dina medmänniskor.
*Våga driva Ditt företag på Ditt sätt!

Världen behöver fler kvinnor som står i sin fulla potential, lyser som stjärnor och gör sin grej!

Du känner en längtan efter;
Att hitta din inre röst och våga lita på den! Så att du vågar agera utifrån det som känns rätt för dig, våga säga nej och vara rädd om din energi.
Utforska och lära dig mer om din spirituella sida. Jag utbildar inom healing, energier, kristaller, meditation, rökelser och ritualer.
Förstå hur dina känslor och tankar påverkar din vardag och ditt liv. Och ge dig verktygen för att kunna ändra ditt mindset. 
Stötta och pusha dig att ta steget utanför din comfort zone. När du vågar flytta din comfort zone vidgar du dina möjligheter och din värld blir så mycket större. 
Att hitta tillbaka till dig själv. Var du står nu och vilken väg du vill ta? När du vet vem du är kan du lättare agera och ta de beslut som för dig åt det håll du önskar. Du sätter sig i förarsätet !
Få dig att förstå att du kan leva det drömliv du önskar genom att hitta din självkänsla. När du är trygg i dig själv står du stadigt när det svajar runt omkring. Det gör att du inte är lika beroende av andra människors åsikter. 
Driva Ditt företag på Ditt Sätt. När du är trygg i vem du är, din drivkraft och dina ledord. Då drar du till dig de rätta kunderna med lätthet.

Du får obegränsad tillgång till mig!

Sann passar dig som är motiverad till en förändring  och som driver företag idag eller vill starta företag. . För dig som behöver hjälp med verktyg, mindset, målbilder och någon som ser till att du följer planen. Du vet vad du vill och önskar men behöver mig vid din sida för att pusha dig att ta stegen och flytta din comfort zone. 
För att du vill följa din inre sanning och aktivt göra de val som är rätt för dig och ditt företag.

Du gör jobbet,  jag är med dig hela vägen. 
Jag finns i din ringhörna för att bolla tankar, ideér, beslut, problem, skapa nya vanor, komma med verktyg och pusha dig. Allt för att du ska nå den utveckling och resultat Du önskar. 

Sann 3 månader - 7900kr exkl moms .Delbetalning är möjligt.
♦ 6 st Samtal online. Det är ingen tidsbegränsning på samtalen. Vi pratar så länge du behöver.
♦ Mailkontakt, messenger eller DM mellan samtalen. Du har min fulla uppmärksamhet när du behöver.
♦ Hjälp med dina sociala medier. Jag hjälper dig att komma igång eller  se över ditt konto och flöde.
♦ Uppgifter anpassade för dig. Som drömkund, hisspitch, ditt budskap, kontrakt med din själ mm
♦ Frågeformulär innan vi börjar för att jag ska lära känna dig samt för att du ska få skriva ner dina önskningar och tankar på papper.

Sann 6 månader - 15 800kr exkl moms Delbetalning är möjligt.
♦12 st Samtal online. Det är ingen tidsbegränsning på samtalen. Vi pratar så länge du behöver.
♦Mailkontakt, messenger eller DM mellan samtalen. Du har min fulla uppmärksamhet när du behöver.
♦ Hjälp med dina sociala medier. Jag hjälper dig att komma igång eller  se över ditt konto och flöde.
♦Uppgifter anpassade för dig. Som drömkund, hisspitch, ditt budskap, kontrakt med din själ mm
♦Frågeformulär innan vi börjar för att jag ska lära känna dig samt för att du ska få skriva ner dina önskningar och tankar på papper.

2016 var jag tillbaka på jobbet efter min mammaledighet. Ett bra jobb med härliga arbetskamrater, helt okej lön, bra arbetstider och ledigt under jul och de bästa veckorna under sommaren. Vad kunde jag klaga på?  Jag borde känt mig taggad att komma tillbaka och tacksam att jag hade denna tjänst. En fast anställning på 100%.
Men någon inom mig kände en längtan av att våga göra något annat. Att våga ta steget att jobba på mina villkor, men de kunder som gav mig energi och på det sätt som passade mig och min familj. För i alla år hade jag lämnat mina barn först på morgonen och hämtat bland de sista. Det var ingen skönt känsla, för jag hade inte skaffat mina barn för att andra skulle vara de som mest umgicks med dem.
Så jag bad om tjänstledigt, att få gå ner först till 75% och sedan till 50%. Vilken känsla, nu var jag på gång. det kändes så lätt samtidigt som jag hade svårt att bolla både min anställning och att komma igång med mitt företag. 
Under många månader brottades jag med mig själv, mina tankar och känslor. Jag ville säga upp mig, men företaget gick inte alls med vinst och skulle vi klara oss utan min lön. Med hus, 3 barn, några hundar, en katt och två bilar fanns det ett behov av två inkomster. Så jag vågade inte ta steget, utan körde vidare med 50-50. 

Men så en kväll när jag och sambon satt i soffan, pratade om livet och framtiden sa han plötsligt. Jag tycker du ska säga upp dig! Du behöver släppa ankar så att du kan flyga och bli den du längtar efter, den du är menad att vara.
Jag satt helt förstenad och fåglar kunde flyga in och ut genom min mun.  Vad sa han precis?! Sa han att jag skulle säga upp mig? Hörde jag rätt? Orden landade och jag fylldes av värme och kärlek. JA! Så rätt det kändes och det bubblade i kroppen som om jag hade vunnit största vinsten. Allt kommer att lösa sig.

Med starka och modiga steg klev jag in hos chefen, satte mig ner och log. -Jag behöver prata med dig. Jag säger upp mig! 
Chefen satt nu chockad med fåglar flygandes ur hens mun. -Va, ne eller va! Ska du sluta, nej det får du inte göra. Eller jo det får du men så tråkigt. Vill du inte ha tjänstledigt istället?
Jag var tydlig med vad jag ville och vad som kändes rätt. Medans jag satt där fylldes kroppen av bubblor och jag kände mig som en kolsyrad dricka man skakat.  Det kändes som jag dragit vinsten igen och så rätt det kändes. 
-Har du kunder nu så du kan ta ut lön?
-Nej, men det kommer lösa sig. Jag måste göra det här, jag måste ta chansen och prova. För min skull, för min familjs skull och för framtiden.

Nu sitter jag här och driver Mitt företag på Mitt sätt. Med kunder som Jag väljer, skapar mina tjänster på Mitt sätt och har en helt annan frihet. Jag är närvarande i mina barns liv, jag är närvarande i mitt egna liv och jag har en ny frihet.
Jag vågade, jag tog chansen och jag gick min väg. Jag sa upp mig från den tjänst som alla tyckte var perfekt, tryggeheten.
Men det jag har nu är så mycket bättre.

Skriv till mig Carolina så kan vi boka in ett gratis samtal på 15minuter så du får känna in om jag är rätt för dig.

Jag finns här för Dig med ett öppet sinne, redo att lyssna utan att döma. Självklart har jag tystnadsplikt!
Det finns oändliga metoder för hur man ska coacha, vägleda och guida, olika tester och teorier. Jag följer ingen köpt metod utan jag jobbar utifrån mina egna erfarenheter, min starka intuition och tankens kraft.

Via min intuition tonar jag in det du säger och hör saker mellan raderna, på ett djupare plan. Jag hjälper dig att hitta din drivkraft och de verktyg som fungerar för dig. 
Det är så jag jobbar. Med öppet hjärta, redo att lyssna utan att döma. Tillsammans hittar vi de verktyg du behöver för att leva det bästa liv du kan!

Payson logo